Στην πρεμιέρα του My Style Rocks 3 η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ήταν από τις παίκτριες που έμειναν στη μνήμη του κοινού. Μπορεί να μη βρέθηκε στις υψηλότερες βαθμολογίες, μπορεί η Αμίνα και η Κρίστεν να διαγωνίστηκαν για τη νίκη, αλλά η Ευρυδίκη προκάλεσε την απαραίτητη ίντριγκα που χρειάζεται ένα τέτοιο ριάλιτι.

Η συμπεριφορά της έκανε τον Στέλιο Κουδουνάρη να τη βαθμολογήσει με 1 χωρίς να λάβει υπ΄όψιν του καν τα ρούχα που φορούσε και το ίδιο ίσχυσε και για τα άλλα δύο μέλη της επιτροπής.

Όμως η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου δεν είναι αυτό που επέλεξε ίσως να δείξει στο My Style Rocks 3. Κουβαλάει μια δυνατή ιστορία επιβίωσης, αφού το 2013 διαγνώστηκε με μια μορφή καρκίνου και βρέθηκε όσο πιο κοντά γίνεται στον θάνατο.

«Είχα ένα μπαρμπέρικο, αλλά το έκλεισα, γιατί το 2013 νόσησα. Ήταν μια πολύ στρεσογόνος περίοδος για εμένα, το ανοσοποιητικό μου σύστημα έπεσε, με αποτέλεσμα να πάθω καρκίνο. Κόντεψα να χάσω τη ζωή μου. Είναι η στιγμή που βλέπεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη και λες μα πόσο όμορφη είμαι. Μέχρι που τρως τη σφαλιάρα και λες «ώπα». Οταν έχει περάσει τέτοιες κατάστάσεις, το «My Style Rocks» για μένα είναι κάτι εύκολο».

Αξίζει να αναφερθεί πως στο παρελθόν η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έχει περάσει κι από διαγωνισμό Playmate, πίσω στο 2006, τότε που είχε αναδειχθεί νικήτρια η Βάσω Κολλιδά.