Η Ευαγγελία Αραβανή είναι από τα πιο «καυτά» τηλεοπτικά ονόματα του καλοκαιριού. Στο Open την είδαμε φέτος στο Project Runway και έκτοτε περιμένουμε το επόμενο βήμα της.

Η παρουσιάστρια έχει αποδείξει πως είναι ικανή να υποστηρίξει τη δική της εκπομπή ως πρώτο όνομα και όπως φαίνεται στον σταθμό σχεδιάζονται πολλά για το εγγύς μέλλον.

Η Τίνα Μεσσαροπούλου μέσα από το Happy Day σήμερα αποκάλυψε ποιο είναι το τηλεοπτικό μέλλον της Ευαγγελίας Αραβανή και από ποια εκπομπή έχει περάσει δοκιμαστικό.

«Υπάρχουν συγκεκριμένα σχέδια στο Open αλλά το καθεστώς εκεί είναι λίγο ιδιαίτερο. Πάμε σε μία ζώνη, που είναι μία ζώνη “πουλημένη” αλλού για αυτό το λόγο χρειάστηκε να περάσει από ένα δοκιμαστικό. Φαίνεται πως η Ευαγγελία Αραβανή θα είναι το πρόσωπο που ενδεχομένως να αντικαταστήσει τον Πέτρο Κωστόπουλο από τη νέα τηλεοπτική σεζόν, στην ζώνη του σαββατοκύριακου. Να κάνει μία αντίστοιχη εκπομπή στην οποία πέρασε από δοκιμαστικό την προηγούμενη εβδομάδα. Δοκιμαστικό γιατί η ζώνη είναι αυτή πουλημένη στην προηγούμενη διοίκηση, του Κύριου Βρυώνη όπου εκεί έχει διαφημιστικό χρόνο και είναι περίεργη η κατάσταση. Ωστόσο εδώ δεν αποφασίζει το Open, αποφασίζει η προηγούμενη διοίκηση διότι δεν φτάνει να είσαι πολύ καλή στην παρουσίαση πρέπει να πουλάς σωστά το προιόν που έχεις μπροστά σου και αυτό μετράει περισσότερο», είπε χαρακτηριστικά η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Δείτε όσα ειπώθηκαν στο βίντεο παραπάνω.