Η Έβελυν Καζαντζόγλου και ο Γιώργος Παπακώστας είναι από τα πιο λαμπερά ζευγάρια της εγχώριας showbiz και όχι άδικα. Η σχέση τους κρατά λίγους μήνες όμως οι ίδιοι δείχνουν πολύ αγαπημένοι και αρκετά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για έναν μεγάλο έρωτα.

Η Έβελυν βρέθηκε σήμερα στο Πρω1νό και μίλησε στην Φαίη Σκορδά για την δουλειά της ως influencer, τη μόδα αλλά και την προσωπική της ζωή.

Όταν λοιπόν η παρουσιάστρια τη ρώτησε για τη γνωριμία με τον Γιώργο Παπακώστα, εκείνη αποκάλυψε για πρώτη φορά:

«Στο μαγαζί του γνωριστήκαμε. Είχα πάει για την παρουσίαση των παπουτσιών της Μαίρης (Συνατσάκη) και νόμιζα ότι τον ήξερα… Λίγο το Instagram, λίγο αυτά.. Πήγα τον χαιρέτησα και μου λέει «Δεν γνωριζόμαστε»! Έτσι γνωριστήκαμε.

Μετά ξεκινήσαμε να μιλάμε. Εγώ δεν έκατσα πάρα πολύ στο μαγαζί εκείνη την ημέρα. Κάπως έτσι ξεκίνησε μία συζήτηση που κράτησε… πολύ καιρό, γιατί κάναμε dating για αρκετό καιρό. Βγήκαμε ορισμένες φορές και πήραμε λίγο χρόνο για να γνωριστούμε… Είμαστε μαζί από τον Δεκέμβρη».

Μία ακόμη ατάκα της influencer που προκάλεσε αίσθηση είναι πως ο γνωστός σεφ της έχει μαγειρέψει μόλις 2 φορές! «Φαντάστηκα ότι θα κάνω ειδικές διατροφές για να βάλω κιλά… Τίποτα! Έρχεται γύρω στις 11 το βράδυ στο σπίτι και δεν προλαβαίνει».

Δείτε τι ανέφερε για τα ταξίδια που κάνουν.