Τις αντιδράσεις των υπολοίπων υποψηφίων για την εκπροσώπηση της χώρας μας στη φετινή Eurovision έχει προκαλέσει η διαρροή ότι η Στεφανία Λυμπερακάκη να αποτελεί ήδη την επιλογή της ΕΡΤ και απομένει να πέσουν μόνο οι υπογραφές. 

«Δεν έχουμε καμία ενημέρωση γι’ αυτό. Δεν έχει υπάρξει άλλωστε και καμία επίσημη ανακοίνωση από την ΕΡΤ. Εμείς έχουμε καταθέσει την πρότασή μας και από εκεί και πέρα είναι επιλογή της ΕΡΤ» ανέφερε η δισκογραφική εταιρεία Minos EMI, που έχει καταθέσει πρόταση με την Ειρήνη Παπαδοπούλου, στην εκπομπή «Μεσημέρι Yes». Ενώ από το περιβάλλον του συγκροτήματος One, αναφέρουν: «Δεν γνωρίζουμε κάτι. Δεν έχουμε καμία ενημέρωση από κάποιον γι’ αυτό».

Από την πλευρά της Polismusic, η οποία έχει προτείνει την Kida Ley, o Βίκτωρας Πολυδώρου τονίζει: «Με την ΕΡΤ μιλήσαμε χθες. Δεν είχε βγει καμία απόφαση. Το τραγούδι μας πηγαίνει καλά γιατί είναι ένα εξαιρετικό κομμάτι. Με την ΕΡΤ ότι έχουμε πει, τηρείται κατά γράμμα. Είναι άσχημο να βγαίνει ο κάθε δημοσιογράφος και να προσπαθεί είτε να διαμορφώσει γνώμη για δικούς του λόγους είτε να θέλει να κάνει τον μάντη για κάποια πράγματα, τα οποία είναι σοβαρά».

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ αναμένεται στις αρχές Φεβρουαρίου.