Εδώ και λίγες ημέρες φαντάζει ως το απόλυτο φαβορί για να πάρει το χρίσμα της εκπροσώπησης της Ελλάδας στον επερχόμενο διαγωνισμό της Eurovision στο Ρότερνταμ. Η Stefania ή, όπως είναι το κανονικό της όνομα, Στεφανία Λυμπερακάκη έκανε μια ανάρτηση στα social media που ουσιαστικά επιβεβαιώνει ότι στις 15 Ιανουαρίου θα ανακοινωθεί επίσημα το όνομα της και το τραγούδι με το οποίο θα μας εκπροσωπήσει.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για τρία τραγούδια στα οποία έχουν καταλήξει οι υπεύθυνοι της ΕΡΤ μαζί με την Stefania.

Η ίδια πάντως δεν λέει κάτι ξεκάθαρα ακόμα, αλλά η ανάρτησή της και οι απαντήσεις που έδωσε σε σχόλια χρηστών στο Instagram, μιλάνε από μόνα τους.

«2019, ήσουν τόσο καλό μαζί μου. Απόλαυσα όλες τις εμφανίσεις μου φέτος. Ως τραγουδίστρια, ως ηθοποιός και ως παρουσιάστρια. Με το 2020 να πλησιάζει, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους fans, τους φίλους, την οικογένεια και την ομάδα μου τόσο πολύ για όλη την αγάπη και την υποστήριξή τους το 2019. 💖 Είμαι βέβαιη ότι το επόμενο έτος θα είναι εξίσου εμπνευσμένο και εορταστικό, με πολλές νέες περιπέτειες και μελλοντικές προκλήσεις. Σας ευχόμαι όλους μια θαυμάσια Πρωτοχρονιά και ελπίζω ότι θα συνεχίσετε να με υποστηρίζετε και να με αγκαλιάζετε το 2020. Είμαστε δυνατοί μαζί, οπότε ας το κάνουμε»!