Ανέβηκαν λίγο τα πνεύματα στο πάνελ του «Πρω1νού» σήμερα με αφορμή τη συζήτηση που ξεκίνησε με αφορμή τη συνέντευξη της Πέννυς Μπαλτατζή. Η Φαίη Σκορδά σχολίασε ότι η συγκεκριμένη καλλίτεχνις «ήρθε στην εκπομπή μας με χαρά» αφήνοντας υπονοούμενο για εκείνους τους τραγουδιστές που σνομπάρουν την τηλεόραση.

Αμέσως πιάστηκε από την κουβέντα της ο Άρης Καβατζίκης που αναρωτήθηκε «γιατί εμείς τι είμαστε, μπουζούκια; Γιατί τι έχουμε, κακή αισθητική;» και η συζήτηση «άναψε»:

«Μην το παίρνεις προσωπικά, θα έλεγα κάτι επί προσωπικού;» ξεκίνησε να λέει η παρουσιάστρια και εξήγησε: «Ότι αυτοί οι άνθρωποι, κάποιοι, σνομπάρουν την τηλεόραση είπα, όχι εσένα, εμένα ή την εκπομπή».

Και ο διάλογος συνεχίστηκε ως εξής:

Άρης Καβατζίκης: «Υπάρχει ένα λαϊκό κατεστημένο ότι τα μεγάλα ονόματα δεν πάνε σε πρωινές εκπομπές, αυτοί χάνουν»

Αφροδίτη Γραμμέλη: «Όχι μόνο οι λαϊκοί, αλλά και οι έντεχνοι»

Φαίη Σκορδά: «Το θεωρώ πολύ πεζό και λίγο να κάτσω να υπερασπιστώ μια εκπομπή που όλα αυτά τα χρόνια της ύπαρξής της, έχει αποδείξει ποιους καλεσμένους είχε και δεν κάνω πλάκα σε αυτό. Δεν θα μπω σε αυτή τη διαδικασία, δεν θα κάτσω να δικαιολογηθώ, δεν το κάνω ποτέ μου. Όταν ξέρεις ποιος είσαι, δεν μπαίνεις στη διαδικασία να απολογηθείς. Γενικά όμως, υπάρχουν άνθρωποι, οι οποίοι υπηρετούν ένα πιο εναλλακτικό κομμάτι τραγουδιών και λένε “Εγώ δεν θα πάω σε οποιαδήποτε εκπομπή”. To λέω γενικά για την τηλεόραση.

Άρης Καβατζίκης: Το λέω για να το ξέρει γενικά ο κόσμος, Τα μεγάλα ονόματα δεν καταδέχονται να πάνε σε πρωινές εκπομπές. Εκτός αν πάει συνεργείο στον χώρο τους…

Φαίη Σκορδά: Αυτό δεν είναι κακό…

Άρης Καβατζίκης: Κατ’ εμέ, είναι κακό. Γιατί; Τι είναι εδώ; Είναι κρεματόριο που τους σφάζουμε; Τι είναι εδώ; Βαριέσαι να ξυπνήσεις γιατί είναι στις 12; Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα μεγάλα ονόματα δεν πηγαίνουν στις πρωινές εκπομπές για συνέντευξη.

Φαίη Σκορδά: Ο καθένας κάνει τις επιλογές του… Γενικά, υπάρχουν κάποιοι που λένε δεν πάω σε καμία εκπομπή στην τηλεόραση. Λένε “πάω μόνο στην κρατική”…

Άρης Καβατζίκης: Όχι, πάνε μόνο σε βραδινά talk show…

Φαίη Σκορδά: Τώρα θες να το αναλύσουμε αυτό; Θες να σου πω ονόματα που ερχόντουσαν κάθε μέρα και μετά από 2 χρόνια λένε «πάω μόνο στον Σπύρο Παπαδόπουλο»;

Άρης Καβατζίκης: Θα σου πω κι εγώ καλλιτέχνες Υπάρχουν πάρα πολλοί που δεν πάνε πια στον Σπύρο Παπαδόπουλο γιατί το θεωρούν τσιφτετελάδικο, το ξέρω από καλλιτέχνες. Αυτό το γκέτο δεν πάω πρωινάδικο. Θα μπορούσαν να σου βγάλω ένα κατάλογο με 15 ονόματα.

Φαίη Σκορδά: Κι εγώ θα μπορούσα να σου πω εκτός αέρα 15 πράγματα γι’ αυτά τα 15 ονόματα που ξέρω και ποτέ δεν τα λέω.

Και η κουβέντα συνεχίστηκε….

Δείτε όλη τη «καυτή» συζήτηση στο πάνελ του «Πρω1νού»: