Οι ερωτικές σχέσεις συζητήθηκαν σήμερα στην εκπομπή «Το Πρω1νό» με αφορμή τη φωτογραφία της Πωλίνας Τριγωνίδου και του Γιώργου Μαυρίδη στον Σάκη Ρουβά και το απροσδιορίστου συναισθήματος φιλί.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αναρωτήθηκε πότε είναι η σωστή στιγμή για να δοθεί ένα φιλί, μετά από πόσα ραντεβού. Ο Άρης Καβατζίκης γνωστός για τις απόψεις του περί σεξ και σχέσεων είπε ότι τουλάχιστον μετά από τρεις μήνες πρέπει να δοθεί ένα φιλί με την υπόλοιπη παρέα να του «επιτίθεται».

Τότε η Φαίη Σκορδά εξήγησε πως είναι υπερβολή αλλά τα πάντα έχουν να κάνουν με τη χημεία δυο ανθρώπων και δεν υπάρχει οριοθέτηση. Ενώ έσπευσε να διευκρινίσει ότι δεν είναι συντηρητική όπως τη χαρακτηρίζουν αλλά επιφυλακτική. «Εγώ δεν είμαι συντηρητικός άνθρωπος! Απλώς για να αφεθώ και να εμπιστευτώ έναν άνθρωπο χρειάζομαι πάρα πολύ χρόνο. Εκτός αν είναι τόσο μάγκας και με κερδίσει. Αλλά πρέπει να αισθανθώ εμπιστοσύνη. Εγώ σέβομαι πώς τα βλέπει ο καθένας, δεν υπάρχει καλό ή κακό, σωστό ή λάθος. Είναι το πώς λειτουργεί ένας άνθρωπος. Για να λειτουργήσω πρέπει να αισθανθώ εμπιστοσύνη. Και για να έχω εμπιστοσύνη πρέπει να αισθανθώ εγκεφαλικά και συναισθηματικά πάρα πολύ άνετα. Μετά δεν είμαι συντηρητική. Αν είναι κάποιος τόσο μάγκας και με πείσει… Είμαι 39 χρονών, δεν μου έχει τύχει», είπε.

Τότε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με το γνωστό του χιούμορ και την οικειότητα που έχει με την παρουσιάστρια της είπε ότι θα μείνει γεροντοκόρη με τη Φαίη να μένει εμβρόντητη.

Δείτε το απόσπασμα με την αντίδραση της Φαίης Σκορδά καθώς και το λόγο που η Αφροδίτη Γραμμέλη είπε στον Άρη Καβατζίκη ότι θα τον… σκοτώσει