Τον παλιό της συνεργάτη, Δημήτρη Αλεξάνδρου, υποδέχτηκε στη σημερινή της εκπομπή η Ελένη Μενεγάκη για δεύτερη φορά μέσα στην ίδια τηλεοπτική σεζόν.

Το μοντέλο, να θυμίσουμε, είχε αποχωρήσει από την εκπομπή «Ελένη» πριν από περίπου 3 χρόνια, και είχε κάνει κάποιες δηλώσεις για τις οποίες στη συνέχεια είχε μετανιώσει, το είχε δηλώσει και στην ίδια την Ελένη, ενώ δεν έκρυψε και την πρόθεσή του να επιστρέψει στην εκπομπή.

Και σήμερα, η παρουσιάστρια τον υποδέχτηκε στο πάνελ μαζί με τους συνεργάτες της, με πιο ενθουσιασμένη, βεβαίως, την Ελιάνα Χρυσικοπούλου που συνεργάστηκε μαζί του στο πάνελ περισσότερα χρόνια.

Όσο για την Ελένη Μενεγάκη, χαιρέτησε τον Δημήτρη Αλεξάνδρου με ενθουσιασμό «Κούκλε μου, ομορφιά μου! Έχεις αλλάξει, έχεις αδυνατίσει;», ενώ παρατήρησε και το νέο του τατουάζ σχολιάζοντας «αυτό είναι καινούργιο, δεν το είχες. Για να δεις ότι εγώ σ’ έχω προσέξει από κάτω μέχρι πάνω… και δεν έχουμε πάει σε καμία παραλία μαζί» με το μοντέλο να τη διαψεύδει.

Αμέσως βέβαια η παρουσιάστρια θέλησε να διευκρινίσει τι εννοεί για να αποφευχθούν οι… παρεξηγήσεις! «Αχ Παναγία μου! Όποιος έχει σχέση μαζί του να ξέρει ότι όσα έχω δει τα έχω δει εδώ μέσα, δεν εννοούσα τίποτα άλλο… Στη Νάξο κάναμε εκπομπή, δεν πήγαμε στην παραλία… Παρακαλώ πολύ, μην κλείσουμε σήμερα τα σπίτια μας…», εξήγησε με τον Αλεξάνδρου και το πάνελ να ξεσπούν σε γέλια.

Δείτε το video: