Πολλά ακούγονται τις τελευταίες μέρες για το μέλλον της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha και για το αν τελικά τον Ιούνιο θα λήξει, μαζί με το συμβόλαιό της, και η συνεργασία της με το κανάλι.

Από την άλλη η παρουσιάστρια δεν αγνοεί τα όσα γράφονται, ασχέτως που δεν παίρνει ποτέ θέση, τουλάχιστον όταν δεν έχει πάρει μία οριστική απόφαση για το επόμενο επαγγελματικό βήμα της.

Ωστόσο, σήμερα και με τη φημολογία των τελευταίων ημερών να δίνει τροφή στα δημοσιεύματα, η παρουσιάστρια έκανε μία αναφορά κατά τη διάρκεια της εκπομπής της που από πολλούς ερμηνεύτηκε ως έμμεση θέση για όσα ακούγονται, γράφονται και την αφορούν.

Έτσι και κατά τη διάρκεια παρουσίασης θέματος που είχε να κάνει με την απόφαση του κορυφαίου σχεδιαστή μόδας Ζαν Πολ Γκοτιέ να αποσυρθεί και μετά από 50 χρόνια καριέρας, η Μενεγάκη σχολίασε με νόημα την κίνησή του και έδωσε τον δικό της ορισμό της επιτυχίας.

Τι συμβαίνει με τον Alpha και την Ελένη Μενεγάκη; Όσα ακούγονται τις τελευταίες μέρες

«Είναι πολύ σπουδαίο ένας άνθρωπος με τέτοια διαδρομή να αποφασίζει ο ίδιος για τον εαυτό του, πότε θα βάλει τέλεια, άνω τέλεια ή θα κλείσει όλα τα φώτα. Αυτό είναι η μεγαλύτερη επιτυχία και εκεί κανείς αισθάνεται και είναι επιτυχημένος», είπε χαρακτηριστικά.

Την ίδια στιγμή καλά πληροφορημένες πηγές του καναλιού αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές -σταθμός και παρουσιάστρια- δεν έχουν προχωρήσει ακόμη σε συζητήσεις που να αφορούν το μέλλον και την παραμονή της παρουσιάστριας στη συγκεκριμένη συχνότητα.