Η Ελένη Μενεγάκη καταπιάστηκε με ένα ιδιαίτερο θέμα στη σημερινή εκπομπή. Η ψυχολόγος Μανουσια Κυπραίου που συνεργάζονται ασχολήθηκε με το θέμα ετεροθαλών αδερφιών σε μικτές οικογένειες.

Λίγο πριν προβληθεί το συγκεκριμένο θέμα, η Ελένη Μενεγάκη τοποθετήθηκε σχετικά. Συγκεκριμένα έκανε το δικό της πρόλογο με ένα αισιόδοξο μήνυμα.

Αναλυτικά δήλωσε:

«Τα ζευγάρια μπορεί αρκετά συχνά να περάσουν ένα πρώτο διαζύγιο.

Εμένα με έχουν ρωτήσει πολλές φορές “Ναι, βρήκα τον άνθρωπό μου, έχω ένα παιδί από τον πρώτο γάμο να κάνω και άλλο παιδί;”.

Δεν είμαι η κατάλληλη να απαντήσω γιατί εγώ την ζωή την βλέπω με αισιοδοξία.

Πιστεύω ότι όλοι μας όσο είμαστε ζωντανοί και έχουμε ενέργεια και δυνάμεις, φυσικά πρέπει να ξαναφτιάξουμε την ζωή μας, αν μπορούμε… όχι με το ζόρι.

Αυτόν που καταλαβαίνεις ότι ίσως, ναι μπορούμε να προχωρήσουμε μαζί και γιατί όχι να αποκτήσουμε μαζί ένα παιδί. Ή να μην αποκτήσουμε γιατί έχει κι εκείνος ένα παιδί από το γάμο του κι έχω κι εγώ ένα. 

Όμως τα παιδιά με ρωτάνε… Εγώ και πριν το ζήσω σε πράξη, έλεγα ένα πράγμα: Είναι θέμα των γονιών, του ζευγαριού. Αν το ζευγάρι έχει έρθει τόσο κοντά που να μην τους χωρίζει τίποτα και αισθάνεται ο ένας για τον άλλο αληθινή αγάπη, θα νιώθει αγάπη και για το πλάσμα που έχει βγει από τον άνθρωπο που αγαπάς και μπορεί να μην ήσουν εσύ το άλλο μισό βιολογικό DNA»

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί από την εκπομπή.