Η Ελένη Μενεγάκη ξεκίνησε την εκπομπή της σήμερα μιλώντας ανοιχτά στους συνεργάτες της, για την φετινή εκπομπή. Η άνοιξη έφτασε και η παρουσιάστρια έμεινε έκπληκτη κάνοντας έναν mini απολογισμό.

«Δεν ξέραμε αν θα βγούμε τέσσερα ή πέντε άτομα. Αγόρι, κορίτσι, τι; Που;», είπε η Ελένη Μενεγάκη και η Εύη Φραγκάκη –που μπήκε τελευταία στην φετινή ομάδα- της είπε: «Κάνατε πρόβες!».

Η Ελένη της απάντησε άμεσα: «Εσύ δεν βγήκες στην πρώτη εκπομπή όπως είχα βγει εγώ στον πρώτο Καφέ απροβάριστη!».

«Έτσι μπήκαμε ο ένας στη ζωή του άλλου και είμαστε έτσι όλοι μαζί. Πάντως χωρίς πλάκα, όσο και να θέλουμε να κάνουμε προβλέψεις αν ταιριάζουμε όλοι μαζί… Πραγματικά η παρέα που στήθηκε ήταν πολύ καλύτερη από ότι φανταζόμουν ότι θα μπορούσε να προκύψει.

Είχα πάντα την ανασφάλεια: Ισορροπίες θα κρατηθούν; Πραγματικά δεν κατάλαβα τίποτα. Μπήκαμε σαν να ήμασταν και πέρσι μαζί και συνεχίσαμε!», τόνισε η Ελένη Μενεγάκη.

Τότε θέση πήρε η Εύη Φραγκάκη, η οποία επεσήμανε: «Η ματιά σου γενικότερα είναι τόσο διεισδυτική και στα ενδότερα του καθενός μας, που έστω και υποσυνείδητα, καταλάβαινες ότι θα κουμπώσει. Είχες τόση σιγουριά τουλάχιστον με εμένα…».

Η παρουσιάστρια της απάντησε: «Ήσουν η πιο σωστά έξυπνη γρήγορα αντίδραση, γιατί ο χρόνος που πήρες ήταν ένα δίωρο. Για αυτό λέω, οι ευκαιρίες είναι στη ζωή μας… Εσύ έκανες μία μεγάλη καριέρα στην ενημέρωση. Πρέπει όμως να φανταζόμαστε τον εαυτό μας στο μετά και να είμαστε ανοιχτοί σε πράγματα που έρχονται με φόρα στη ζωή μας».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.