Κεφάτη, ορεξάτη και ντυμένη στα κόκκινα με ένα λουλούδι στο μπούστο, μπήκε η Ελένη Μενεγάκη στο πλατό της εκπομπής της σήμερα και οι συνεργάτες της σχολίασαν αμέσως την εντυπωσιακή – και σέξι!- εμφάνισή της, στα κόκκινα, παρομοιάζοντάς με την Αλίκη Βουγιουκλάκη στην ταινία «Το πιο λαμπρό αστέρι».

Πέρα όμως από το λουλούδι που συνόδευε το φόρεμα της, σχολιάστηκε και το… μπούστο της το οποίο τονιζόταν αρκετά λόγω του φορέματος που επέλεξε.

Η Ελένη είπε μετά την είσοδο της στο πλατό της εκπομπής:  «Παιδιά, μην νομίζετε ότι άλλαξε τίποτα στη ζωή μου, άλλαξε κάτι που δεν το βάζω πια συχνά, καταλαβαίνετε εσείς τα κορίτσια. Αλλά όταν φοράω το συγκεκριμένο, είμαι σαν να είμαι εγώ… έγκυος. Πολλές φορές συνεχόμενες!»  

Στη συνέχεια έβγαλε το λουλούδι από το ντεκολτέ της και το τοποθέτησε στα μαλλιά της αλλάζοντας αμέσως γνώμη «Το λουλούδι το βλέπετε, από τα μαλλιά φεύγει, δεν είναι χρήσιμο, πάει εδώ που κάνει δουλειά φοβέρη.»

Δείτε τις ατάκες που ειπώθηκαν στο video παρακάτω:

Με την επιστροφή από το διαφημιστικό διάλειμμα, οι συνεργάτες της βρήκαν τη φωτογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκη από τη δημοφιλή ελληνική ταινία και φυσικά, όλοι – και η ίδια η παρουσιάστρια- σχολίασαν την εκπληκτική ομοιότητα της Μενεγάκη με το …Κατερινιώ.

Η συζήτηση, όμως, επέστρεψε στο μπούστο της με την Ελένη να λέει: «Άμα σας αρέσει το φόρεμα, σας δίνω και το κοκαλάκι – λουλούδι για να κρύψετε το ντεκολτέ». Και ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος τότε της είπε: « Ελένη μου, μην βαυκαλίζεσαι, όταν το βάζεις στο ντεκολτέ, δεν είναι για να κρύβεις, είναι για να τραβάς τα μάτια. Θέλεις να τραβήξεις τα μάτια αλλού; Βάλτο στα μαλλιά.»

Και τότε η παρουσιάστρια είπε προβληματισμένη «Δηλαδή μου λες ότι άμα το βγάλω δεν είναι πιο προκλητικό;»

Δείτε το απόσπασμα: