Πριν καν προλάβει να μπει το 2020, ο Γιώργος Λιάγκας χάνει από το πλάι του ένα πρόσωπο που εμπιστεύεται πολύ και που συνεργαζόταν μαζί του για σχεδόν μια δεκαετία συνεχόμενη, χώρια ο καιρός που ήταν μαζί στο Star. Η Ελεάννα Τρυφίδου, αρχισυντάκτρια της εκπομπής του στον ΣΚΑΪ είναι πια παρελθόν, αφού το κανάλι της γνωστοποίησε την απόφασή του να την απολύσει.

Όπως αναφέρει το ethnos.gr και ο Αλέξης Μίχας σε σχετικό ρεπορτάζ, οι υπεύθυνοι του σταθμού δεν έχουν ξεπεράσει όσα έγιναν με τον απρεπή σχολιασμό και μετά από την τιμωρία που επέβαλε το ΕΣΡ, οι σχέσεις ήταν προβληματικές. Οι εντάσεις εμφανίζονταν συχνά με το κανάλι να κάνει έντονες παρατηρήσεις για την πιο ανάλαφρη παρουσίαση των θεμάτων και τη θεματολογία της εκπομπής, που δεν την θέλουν καθόλου.

Πάνω σε αυτό το κομμάτι φαίνεται να υπήρξε διαφορά απόψεων με την Ελέαννα Τρυφίδου κι αυτή η διαφορά ήταν αγεφύρωτη. Ο Γιώργος Λιάγκας ήταν ενήμερος εδώ και ημέρες γι΄αυτή την απομάκρυνση, ενώ πλέον και η εκπομπή θα μπει σε ένα μονοπάτι αλλαγών ως προς τη θεματολογία.