Αν αφαιρέσει κανείς τα τελευταία 3 λεπτά του φινάλε της τρίτης σεζόν, το Stranger Things φαινόταν να μην έχει τίποτε άλλο να δώσει. Ήταν και το συγκινητικό γράμμα αποχαιρετισμού του Τζιμ Χόπερ προς την Eleven που έκλεισε όμορφια την ιστορία, οπότε δεν υπήρχε ούτε χαραμάδα για να βγει νέα ιστορία. Μέχρι που ήρθε αυτή η σκηνή στην Καμτσάτκα στα βάθη της Σιβηρίας και δημιούργησε μια σειρά από θεωρίες.

Πριν από λίγο το Stranger Things ανακοίνωσε από τη σελίδα του στο Facebook ότι θα επιστρέψει για μια 4η σεζόν. Η πιο ενδιαφέρουσα πληροφορία αυτού του teaser είναι η φράση «Δεν είμαστε πια στο Χόκινς». Μια φράση που συνδέεται με το φινάλε της τρίτης σεζόν.

Το σκυλί demodog που είδαμε ότι είχε επιβιώσει από τη δεύτερη σεζόν και ετοιμαζόταν να επιτεθεί σε έναν Αμερικάνο αιχμάλωτο, διατηρεί την αύρα του Demogorgon στην επάνω πλευρά της πραγματικότητας.

Το ερώτημα είναι αν η 4η σεζόν θα είναι με το γνώριμο καστ, το οποίο χωρίστηκε, ή αν θα δούμε μια νέα αρχή ιστορίας. Είναι ένα απίθανο σενάριο, αλλά το ίδιο απίθανο θεωρούσαμε και το να μην έχει πεθάνει ο Τζιμ, αλλά φαίνεται πως η ιστορία του Stranger Things οδεύει προς τα εκεί.

Από την άλλη, ίσως δούμε τους πρωταγωνιστές στις νέες τους ζωές στα διαφορετικά μέρη που ζούνε και ενωθούν ξανά για να πολεμήσουν κάποιο τέρας. Ας μην ξεχνάμε πως στις 2 πρώτες σεζόν ήταν ο Γουίλ Μπάιερς που βίωσε τον μεγαλύτερο πόνο και είναι αυτός με τη μαμά του και την Eleven που έφυγαν από το Χόκινς.

Οπότε ίσως η φράση του teaser να αφορά ξανά τον εσωτερικό δαίμονα του Γουίλ.