Το Russian Doll ήταν από τις πιο δημοφιλείς σειρές του Netflix για την φετινή σεζόν και όχι άδικα. Η σειρά η οποία αγαπήθηκε, ανανέωσε για 2η σεζόν σκορπώντας ενθουσιασμό στους fans.

Σύμφωνα με το Popsugar.com, η ανακοίνωση για τη συνέχεια έγινε κατά τη διάρκεια του συνεδρίου CODE, το τεχνολογικό αυτό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στην Αριζόνα των ΗΠΑ, από την πρωταγωνίστρια και δημιουργό της σειράς, Natasha Lyonne.

«Θα είναι η ίδια σειρά, αλλά πιο παράξενη», ανακοίνωσε και συμπλήρωσε: «Ο χαρακτήρας είναι προγραμματίστρια, οπότε αυτό είναι το κατάλληλο μέρος για να πούμε, ναι. Ναι, θα ήθελα να κάνω και δεύτερη σεζόν».

Δίπλα στην Lyonne, πρωταγωνιστούν οι Greta Lee, Yul Vazquez, Charlie Barnett και Elizabeth Ashley. Δημιουργοί της σειράς είναι και οι Amy Poehler και Leslye Headland.

Οι δημιουργοί της σειράς έχουν στην μυαλό τους και την πιθανότητα τρίτης σεζόν, χωρίς βέβαια να έχει επιβεβαιωθεί το παραμικρό. Η 2η σεζόν θα αποτελείται και αυτή από οχτώ επεισόδια, αλλά προς το παρόν παραμένει άγνωστη η ημερομηνία πρεμιέρας της.