Προσκεκλημένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου και της εκπομπής του «The 2night show» βρέθηκε ο γνωστός φωτογράφος και κριτής του GNTM2 και φυσικά ρωτήθηκε από τον παρουσιαστη για το φιάσκο του φετινού τελικού που ανέδειξε -σε παγκόσμια… πρώτη- δύο νικήτριες.

Ο Σκουλός, αν και τόνισε ότι το ζήτημα είναι σε εκκρεμότητα ανάμεσα στο Star και την αμερικανική εταιρεία που ανέλαβε την ηλεκτρονική ψηφοφορία, είπε μεταξύ άλλων ότι δεν καταλαβαίνει γιατί είναι κακό που προέκυψαν δύο φιναλίστ.

«Τη βραδιά του τελικού είχαμε μια αστοχία τεχνική. Το κανάλι έδωσε τη ψηφοφορία σε μια μεγάλη αμερικάνικη εταιρεία για να έχει το κεφάλι του ήσυχο. Αποφασίστηκε να μείνει η ψηφοφορία η δική μας, που είχαμε ισοπαλία. Άρα τι σημαίνει αυτό; Δυο συμβόλαια για κάθε κορίτσι. Μόνο κέρδος. Αν ήταν τρία ακόμη καλύτερα.

Θα ήταν καλό να μην έπεφτε το σύστημα. Αλλά εκείνη τη στιγμή και εμείς δεν ξέραμε τι να κάναμε. Όταν ακούς στο ακουστικό ότι έπεσε το σύστημα και οι Αμερικάνοι δε δίνουν ανταπόκριση…».

Λίγο νωρίτερα, όταν ο κριτής βρέθηκε μαζί με τους The Wixers, δεν απέφυγε να υποστεί τη σκληρή πλάκα τους για το ότι η Tyra Banks σχολίασε αυτόν ειδικά για το φιάσκο του τελικού…

GNTM 2 – Τάιρα Μπανκς: «Μπορεί κάποιος να μου πει τι ακριβώς συνέβη» – Η τοποθέτησή της για το φιάσκο του ελληνικού τελικού