Μια από τις μεταγραφές που συζητήθηκαν πολύ τη φετινή σεζόν είναι αυτή του Δημήτρη Παπανώτα από τον Alpha και το Happy Day στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

Ο δημοσιογράφος μιλώντας στο TV Έθνος και αποκάλυψε τους λόγους που τον έκαναν να πάρει τη μεγάλη απόφαση και να αποχωρήσει μετά από αρκετά χρόνια από τον Alpha, μίλησε για τις σχέσεις του με τους πρώην συνεργάτες του αλλά και για τη συνεργασία με τον Γιώργο Λιάγκα.

Γιατί αποχώρησες από τον Alpha;

Η αλήθεια είναι πως ακόμη είμαι στεναχωρημένος που αποχώρησα από το Happy Day. Είναι μια παρέα που την αγάπησα πολύ. Έχω δεθεί με συγκεκριμένους ανθρώπους. Τη Σταματίνα, τον Φραγκολιά, ακόμη περισσότερο, τη Μαίρη Παλιαλέξη, τον Βασίλη Γρηγορόπουλο. Μου λείπουν από την καθημερινότητά μου.

Υπήρξε ένα ζήτημα με τον Alpha που δημιουργήθηκε από τον σταθμό. Δεν μου ικανοποίησαν κάποια αιτήματα κι έτσι αποφάσισα να αλλάξω στέγη. Η πρόταση του ΣΚΑΙ ήταν εξαρχής ενδιαφέρουσα. Μου έδωσαν χρόνο στο ραδιόφωνό τους, το μεγαλύτερο και πλέον καταξιωμένο στην Ελλάδα, την ώρα που από την άλλη πλευρά, με έξι σταθμούς, δεν υπήρχε διαθέσιμος ραδιοφωνικός χρόνος. Είναι αστείο!

Μέτρησε και το γεγονός ότι η πρόταση ήταν για συνεργασία με τον Γιώργο Λιάγκα, με τον οποίο γνωριζόμαστε από τα πρώτα μας βήματα στη δουλειά, γιατί μαζί ξεκινήσαμε στο New Channel. Μου δημιούργησε αίσθημα εμπιστοσύνης. Ήταν καλή η οικονομική προσφορά από τον ΣΚΑΙ και έκατσα με δέος μπροστά στο ραδιοφωνικό του μικρόφωνο.