Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή The 2night show ήταν χθες το βράδυ ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και ανάμεσα σε άλλα, αναφέρθηκε στον χωρισμό του από την Ιλένια Ουίλιαμς και τον λόγο που πήραν αυτή την απόφαση.

Η συζήτηση ξεκίνησε με την αναφορά στον σκύλο τους τον Κούπερ και προχώρησε στους λόγους για τους οποίους το ζευγάρι δεν είναι τελικά μαζί:

«Toν Κούπερ τον είχα κάνει δώρο στην Ιλένια. Τον κράτησα εγώ, αλλά τον πηγαίνω να τον βλέπει. Την αγαπάω πολύ την Ιλένια, είμαστε πολύ καλά. Ο λόγος που δε συνεχίσαμε με την Ιλένια είναι πως όταν κάτι δεν προχωράει, καλό είναι να σταματάει. Δε χωρίσαμε για τη δουλειά, ούτε θέμα καριέρας είναι. Υπήρχαν πρακτικές δυσκολίες γιατί όταν επέστρεφε 4 το πρωί και εγώ έφευγα 5.30 δεν υπήρχε επαφή. Τα βρίσκεις όμως αυτά.

Έγινε μια συζήτηση στην οποία είδαμε πως αυτό το πράγμα δεν πηγαίνει στο επόμενο στάδιο. Αυτή η συζήτηση δεν ευοδώθηκε και έτσι ήταν αναπόφευκτο να χωρίσουμε. Δεν είχαμε ποτέ θέμα ζήλειας. Περνούσαμε καλά μεταξύ μας. Είναι πολύ καλό παιδί, από πολύ καλή οικογένεια. Έτσι έπρεπε να γίνουν τα πράγματα. Είχα στο μυαλό μου πως από νωρίς ήθελα να γίνω πατέρας. Ποτέ δεν το ζόρισα και φτάσαμε 40. Έχω φρικάρει λίγο με τη φάση της μοναξιάς».

Δείτε όλη τη συνέντευξη του Δημήτρη Ουγγαρέζουμε στην εκπομπή στο video παραπάνω >>>