Η νέα στήλη του Δημήτρη Ουγγαρέζου στην εκπομπή «Το Πρω1νό» καθημερινά αποτελεί και μια αποκάλυψη. Τα σχόλιά του είναι καυστικά, έχουν χιούμορ και πολλές φορές αποτελούν και είδηση.

Σήμερα ο Δημήτρης μεταξύ των νέων της showbiz που μοιράστηκε με τους τηλεθεατές μίλησε και για την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Να θυμίσουμε πρώτα πως από τις αρχές καλοκαιριού ακουγόταν πως ο παρουσιαστής θα είναι στο πάνελ της ωραίας Ελένης. Γεγονός που διαψεύστηκε. Ο Δημήτρης ανέφερε πως όντως η Ελένη ψάχνει ακόμα έναν άνδρα για να συμπληρώσει την ομάδα της η οποία αποτελείται από τους Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, Ελιάνα Χρυσικοπούλου, Παναγιώτης Χατζηδάκης και Νάνσυ Παραδεισανού.

«Σας έχω το αποκλειστικό της ημέρας… Το αποκλειστικό μου αφορά την Ελένη Μενεγάκη, γιατί η Ελένη ψάχνει άντρα. Ναι σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, είναι γεγονός, και δε θέλω να πω τίποτα περισσότερα… Η Ελένη ψάχνει άντρα για το πάνελ της και ότι έχετε ακούσει δεν ισχύει. Θα μπορούσα να πω είναι σε απόγνωση, σε όποια απόγνωση μπορεί να είναι μία βασίλισσα. Ψάχνει έναν άντρα για να στελεχώσει την ομάδα της και θα είναι και το τελευταίο άτομο στην ομάδα… Όσοι έχετε βγει από ριάλιτι, απόPowe, Nomads, survivor πάρτε τηλέφωνο την Ελένη Μενεγάκη και την Ελένη Γελαλή…», είπε συγκεκριμένα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος!

Δείτε το βίντεο