Ύστερα από μια σειρά δημοσιευμάτων που ήθελαν την Δέσποινα Βανδή να αποχωρεί από τον τηλεοπτικό σταθμό Open, οι τελευταίες εξελίξεις αποδεικνύουν ακριβώς το αντίθετο. Σύμφωνα με πηγές του ρεπορτάζ, η Δέσποινα Βανδή συναντήθηκε με τον νέο διευθυντή προγράμματος, Νίκο Κάλη, με τον οποίο είχαν μια πολύωρη συζήτηση στο γραφείο του. Τόσο η Δέσποινα Βανδή, όσο και το στέλεχος του Open έβαλαν στο τραπέζι πολλά θέματα και βρήκαν τη χρυσή τομή, ώστε η συνεργασία της τραγουδίστριας με το Open να συνεχιστεί και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Η Δέσποινα Βανδή θα παρουσιάσει το μουσικό talent show Xfactor, το οποίο αναμένεται να κάνει πρεμιέρα την δεύτερη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου. «Αυτή τη στιγμή έχουν γυριστεί τα επεισόδια των auditions και έχει ξεκινήσει η διαδικασία των bootcamp, στην οποία θα γίνει η τελική επιλογή των διαγωνιζομένων που θα συνεχίσουν στα live», εξομολογείται στο People άνθρωπος που γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις.

Στα live επεισόδια θα εμφανιστεί για πρώτη φορά ως παρουσιάστρια του μουσικού talent show και η Δέσποινα Βανδή. Τα γυρίσματα των bootcamp, αλλά και των live επεισοδίων γίνονται στο κέντρο πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» στην οδό Πειραιώς, ενώ οι κριτές είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από τα πρόσωπα που έχουν περάσει στην τελική φάση επιλογής και πρόκειται να ενταχθούν στις ομάδες τους για τα live.

Πηγή: People