Υποδύεται τη μικρότερη των αδελφών Σταμίρη στις «Άγριες Μέλισσες», το κορίτσι για τα μάτια του οποίου έγινε το πρώτο έγκλημα στο Διαφάνι, όμως, η Δρόσω δεν έχει καμία σχέση με τη Δανάη Μιχαλάκη.

Τουλάχιστον, αυτό αποκάλυψε η ηθοποιός στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή του «The 2Night Show» στον ΑΝΤ1, η οποία μίλησε και για τον τρόπο με τον οποίο κέρδισε τον ρόλο στη σειρά -ήταν όπως είπε η τελευταία που πέρασε από κάστινγκ και έκλεισε και την πόρτα- και δεν άφησε τίποτα να της αλλάξει το πρόγραμμα της ζωής της.

Δανάη Μιχαλάκη: Η «Δρόσω» από τις Άγριες Μέλισσες γεννήθηκε με το γονίδιο του ηθοποιού

«Για το κάστινγκ με βρήκαν μέσω Facebook. Δικαιώθηκα που έχω Facebook. Αν δεν είχα δεν θα με έψαχναν. Με βρήκαν μέσω μιας άλλης κυρίας που με θυμόταν από τον ΑΝΤ1. Και έλεγα από μέσα μου ότι απλώς θα είναι άλλο ένα casting. Μετά από μια εβδομάδα μου ζήτησαν να με ξαναδούν. Αυτό ήταν. Πέρασα μόνο δύο κάστινγκ και ήμουν η τελευταία ηθοποιός που κλείσανε», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Με πήραν τηλέφωνο δύο μέρες πριν την πρώτη ανάγνωση και μου είπαν ότι με πήρανε για τη σειρά. Τρελάθηκα. Παρότι ήξερα ότι θα είμαι στις Άγριες Μέλισσες, πήγα και δούλεψα το καλοκαίρι στη Σύρο. Το πρόγραμμά μου κανονικά».

Η ίδια αποκάλυψε το πώς γυρίστηκε μέσα σε λιγότερο από 2,5 ώρες η σκηνή του φόνου του Σέργιου, καθώς και το ότι το πιο αστείο που της έχει συμβεί ήταν ότι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων άκουγε την κοιλιά των συναδέλφων της να γουργουρίζει από την πείνα καθώς ήταν η ώρα για διάλειμμα για φαγητό και οι άνθρωποι είχαν… στενάξει.

Όσο για το αν έχει τίποτα κοινό με τον χαρακτήρα της «Δρόσως» στη σειρά η Δανάη Μιχαλάκη απάντησε χαρακτηριστικά:

«Δεν έχω τίποτα κοινό με τη Δρόσω και αυτό είναι και το δέλεαρ ερμηνευτικά. Το μόνο κοινό είναι ότι και οι δύο έχουμε όνειρα. Η Δρόσω αλλάζει πάρα πολύ. Κάποια στιγμή θα αντιδράσει και θα εκραγεί».

Ωστόσο, η ίδια δεν επιβεβαίωσε τα όσα γράφονται για τον έρωτα της Δρόσως με τον τηλεοπτικό Νικηφόρο, όμως, εξήγησε ότι σε κάποια από τα επόμενα επεισόδια, η μικρότερη των αδελφών Σταμίρη ερωτεύεται και τα όσα ακολουθούν είναι καταιγιστικά…