Ο Χρήστος Μπάρκας βρέθηκε σήμερα στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου», λίγο μετά την αποχώρησή του από το Masterchef. Ο τρίτος φιναλίστ του διαγωνισμού μίλησε για την συμμετοχή του στο παιχνίδι.

Το αφιερωματικό βίντεο της εκπομπής, έκλεισε με την φράση που είχε πει ο Χρήστος on camera σχετικά με τους… εχθρούς. Όπως ήταν φυσικό, ρωτήθηκε άμεσα σχετικά με το πρόσωπο που απευθυνόταν η συγκεκριμένη δήλωση.

«Άκουσα κάποιο σχόλιο, αλλά το άφησα πιο ανοιχτό…», είπε αρχικά αποκαλύπτοντας πως το σχόλιο αφορούσε την Σπυριδούλα Καραμπουτάκη.

Τι ήταν αυτό που τον έκανε όμως να θυμώσει με τη συμπαίκτριά του; 

«Σε όλη την πορεία του διαγωνισμού έχουμε δίπλα μας τρεις εξαιρετικούς ανθρώπους, τους μέντορές μας, που ήταν δίπλα μας σε όλα. Είναι αυτοί που αναγνωρίζουν τα λάθη, τις αστοχίες μας και αυτοί που θα μας καθοδηγήσουν. Όλο αυτό πήγαινε στο ότι δεν πρέπει να έχουμε μία άποψη για τους άλλους, πόσο μάλλον σε ένα μαγειρικό διαγωνισμό για τα πιάτα των άλλων.

Ο καθένας μπορεί να αποκτήσει και να έχει άποψη για όλα. Όπως και για όλους μπορεί να είχε η συγκεκριμένη. Μετά είναι θέμα πώς μπορείς να το διαχειριστείς…

Εγώ απλά δεν έδωσα καμία σημασία. Ίσως τα παιδιά που ήταν πιο κοντά με την ίδια να είχαν διαφορετική αντιμετώπιση. Εγώ δεν ήμουν τόσο κοντά με τη συγκεκριμένη. Έμεινα πιο… απ’ έξω», ανέφερε ο Χρήστος Μπάρκας.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε όμως στον πραγματικό λόγο που δήλωσε ανοιχτά την στήριξή του στην Σπυριδούλα.