Καλεσμένος στο After Dark του Θέμη Γεωργαντά ήταν το βράδυ της Δευτέρας ο Χρήστος Μάστορας και όπως όλοι οι καλεσμένοι, πέρασε από την θέση της εξομολόγησης για να απαντήσει στις πιπεράτες ερωτήσεις του παρουσιαστή. Φυσικά με τον Χρήστο Μάστορα είναι σαν να κλέβεις εκκλησία, μιας και είναι πάντοτε έτοιμος να απαντήσει και ως νέο παιδί δεν χαρακτηρίζεται από ανούσια ταμπού.

Το ενδιαφέρον στις απαντήσεις του εμφανίστηκε από την πρώτη κιόλας στιγμή. Ο Θέμης Γεωργαντάς τον ρώτησε ποιο σημείο στο γυναικείο σώμα είναι το φετίχ του, δηλαδή ποιο είναι εκείνο το σημείο που κοιτάζει και του αρέσει περισσότερο.

Κι ο Χρήστος Μάστορας έδωσε μια πολύ ψαγμένη απάντηση που έκανε τους τεχνικούς και τα άλλα δύο μέλη από τις Μέλισσες να του κλείσουν το μάτι πονηρά. «Τα λακάκια. Όχι στο μάγουλο, δεν είμαι τόσο βαρετός. Είναι δύο λακάκια στη μέση, λίγο πάνω από…την καρδιά» ανέφερε με νόημα και προφανώς εννοεί εκείνα τα σημεία στο κάτω κάτω μέρος της πλάτης.

Εξίσου ιδιαίτερη ήταν και η αντίδραση του καλλιτέχνη στην ερώτηση για το αν έχει κάποια σχέση αυτή την περίοδο, αλλά και για το αν έχει κάνει σεξ στο καμαρίνι του.

Ήταν συνολικά απολαυστικός στην εξομολόγηση και αξίζει να δείτε όλο το απόσπασμα.