Η συμμετοχή της στις Άγριες Μέλισσες είναι και για εκείνη μια μεγάλη ευκαιρία για να γίνει πιο γνωστή και να έχει μια πιο στέρεη βάση στο επάγγελμα που θέλει να ακολουθήσει, ιδίως σε οικονομικό επίπεδο. Η Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη ήταν μια από τους καλεσμένους του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2Night Show και εκ των πραγμάτων η κουβέντα περιστράφηκε αρκετά γύρω από τον ρόλο της Θεοδοσίας στις Άγριες Μέλισσες.

Αφού πρώτα αποκάλυψε ότι είχε ξεκινήσει για να γίνει μπαλαρίνα και το παράτησε μόλις την δέχτηκαν στο Θέατρο Τέχνης, η Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη μίλησε για τον ρόλο της, το πώς θα εξελιχθεί στη σειρά και τι είναι αυτό που έχει ζητήσει από τη σεναριογράφο να προσθέσει, γιατί νιώθει άσχημα που τυγχάνει τέτοιας μεταχείρισης από τον Λάμπρο.

«Ναι, πριν με δει ο σκηνοθέτης, δεν με ήθελε στη δουλειά. Και μια μέρα μου το εκμυστηρεύτηκε ο Λευτέρης και του λέω γιατί; Και μου λέει… δεν ξέρω γιατί. Αλλά με το που πήγα, έκλεισα κατευθείαν, ήμουν από τα παιδιά που δεν ταλαιπωρήθηκαν. Ο ρόλος μου είναι αυτός, η γυναίκα του δασκάλου, αγαπώ τον Λάμπρο, έχω αφιερώσει τη ζωή μου σε αυτόν, αυτός μάλλον όχι.

Άγριες Μέλισσες / Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη: Κι όμως, την είχαμε ξαναδεί σε σειρά εποχής

Δεν θα ήθελα στην προσωπική μου ζωή να μου συμβεί αυτό που συμβαίνει στη Θεοδοσία. Η Θεοδοσία δεν θα απατήσει τον Λάμπρο, τουλάχιστον αυτό ξέρω εγώ. Η αλήθεια είναι ότι κάποιες φορές με εκνευρίζει πολύ και λέω… γιατί ρε Μελίνα δεν μου βάζεις κι εμένα κάποιον; Το αφήνω πάνω της όμως, της έχω εμπιστοσύνη.

Σαν Χριστίνα τον λυπάμαι τον Λάμπρο, δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση του. Εγώ έχω ταυτιστεί πιο πολύ με την ιστορία του Λάμπρου και της Ελένης, αυτό το λέμε με τη Μαρία Κίτσου και γελάμε. Δεν ξέρω αν θα υπάρξει κάποια εγκυμοσύνη, αλήθεια δεν ξέρω».