Στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» και τον Γιάννη Πουλόπουλο μίλησε η Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη. Η ηθοποιός που ερμηνεύει τη «Θεοδοσία» στις Άγριες Μέλισσες εξηγεί ότι το επίθετό της είναι διπλό γιατί μ’ αυτόν τον τρόπο θέλησε να τιμήσει τη μητέρα της που έφυγε από τη ζωή όταν εκείνη ήταν 16.

Μιλάει ακόμα για τις δουλειές που έχει κάνει και εξηγεί γιατί δεν συνεργάστηκε με τον Μανούσο Μανουσάκη  στο «Κόκκινο Ποτάμι»- αφού ήταν η πρωταγωνίστριά του στο «Ουζερί Τσιτσάνη»- λέγοντας ότι είχαν συζητήσει μεν, για τον ρόλο της Ιφιγένειας, αλλά τελικά δεν προχώρησε η συνεργασία.

Η Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη αποκάλυψε, επίσης, ότι πέρασε περιόδους στη ζωή της που δεν είχε λεφτά για να φάει, και ότι έχει κάνει διάφορες δουλειές για να επιβιώσει:

«Έχω δουλέψει ως σερβιτόρα, και σκάλες θα πάω να καθαρίσω αν χρειαστεί. Δεν έχω τέτοια θέματα, είμαι μια δουλειά. Και τώρα θα το έκανα, αν δεν είχα δουλειά και λεφτά. Έχω βρεθεί να ψάχνω στο σπίτι μου να βρω 2 ευρώ για να φάω. Τα έχω ζήσει αυτά.

Όταν έκανα το «Ουζερί Τσιτσάνης» υπήρχαν φορές που πήγαινα στο γύρισμα για να φάω από το μπουφέ, δεν είχα λεφτά να φάω… Το μικρότερο μεροκάματο που έχω βγάλει από το θέατρο είναι 36 ευρώ για τέσσερις μήνες».