Μετά την έξοδο της από το GNTM 2, η πιο συχνή ερώτηση που άκουγε η Χαρά Παππά ήταν αν θα αρχίσει να ετοιμάζει τον γάμο της. Για την ίδια όμως αυτή τη στιγμή η προτεραιότητα είναι η δουλειά, αφού έχει πολλές προτάσεις και είναι μια ευκαιρία να χτίσει το όνομα της αρκετά περισσότερο σε σχέση με πριν το παιχνίδι, που είχε ούτως ή άλλως μια κάποια δημοφιλία και συμμετείχε σε fashion shows.

Κατά την παρουσία της ως μοντέλο στο Bridal Fashion Show, η Χαρά Παππά συναντήθηκε με τις Κέισι Μίζιου και την Άννα-Μαρία Ηλιάδου, τα δύο ταίρια της στο ριάλιτι και φυσικά η κάμερα της Φωλιάς των ΚουΚου ήταν εκεί για να μιλήσει με τις τρεις κοπέλες που πλέον απολαμβάνουν τη μεγάλη δόξα που κέρδισαν.

Ο ρεπόρτερ ρώτησε την Χαρά Παππά αν θα γίνει σύντομα ο γάμος, εκείνη του απάντησε ότι δεν έχει οριστεί ημερομηνία και από τα λεγόμενα της φάνηκε πως δύσκολα θα την δούμε νύφη στο πλάι του Μπουράκ μέσα στο 2020. Όταν όμως γίνει αυτός ο γάμος, αποκάλυψε ότι σίγουρα θα είναι στο πλάι της η Κέιζι και η Άννα-Μαρία που θα γίνουν οι κουμπάρες της.