Ο Μέμος Μπεγνής προκάλεσε έκρηξη στο Πρω1νό μετά τις δηλώσεις του για την τηλεόραση. Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων έκανε σχόλια για την τηλεόραση του τύπου «σκουπιδαριό» και «μηχανή κρέατος».

Αναλυτικά, ανέφερε:

«Θέλω να αλλάξω όλη την τηλεόραση. Δεν μου αρέσει η τηλεόραση. Η συντριπτική πλειοψηφία δεν… Υπάρχουν διαμαντάκια, κάποια καλά σίριαλ, κάποιες λίγες καλές εκπομπές, όλα τα άλλα είναι για πέταμα δυστυχώς. Λείπει η παιδεία, λείπουν οι εκπομπές που δίνουν παιδεία, που σε μαθαίνουν το καλό θέατρο, που σου μαθαίνουν την καλή μουσική, που σε μαθαίνουν ωραία στέκια να πας στην Αθήνα, που σου μαθαίνουν καλούς τρόπους, το πως να είσαι καλός άνθρωπος. Τα σκουπιδαριά που βλέπουμε στην τηλεόραση είναι οι ίντριγκες, το πώς θα θάψουμε ο ένας τον άλλον, πόσο εύκολη είναι η δόξα και το χρήμα σε αυτά τα show με τα παιδιά που νομίζουν ότι πολύ εύκολα τα κατακτούν όλα και μετά από 2 χρόνια που τα ξεχνάνε παθαίνουν κατάθλιψη γιατί βγαίνει ο επόμενος. Είναι μηνύματα λάθος που δίνουμε στα νέα παιδιά. Γι’ αυτό και λέω ότι δεν μου αρέσει η σημερινή τηλεόραση, γιατί έχει καταντήσει λίγο μηχανή κρέατος και δεν είναι καλό».

Μετά την προβολή των συγκεκριμένων δηλώσεων λοιπόν ξέσπασε ένταση μεταξύ Δημήτρη Ουγγαρέζου και Φαίης Σκορδά.

Η Φαίη είπε ανάμεσα σε άλλα: «Από κανέναν δεν δέχομαι το να κουνάς το δάχτυλο σε εμένα την ίδια, στον τηλεθεατή, στην τηλεόραση…Eίναι σαν να λέει πως ο κόσμος δεν επιλέγει σωστά. Ποιος είσαι εσύ που θα κρίνεις τι θα δει ο κόσμος. Για μένα πρέπει να έχεις πολύ θράσος για να πεις όλη την τηλεόραση σκουπιδαριό.Για να πεις μια τέτοια απόλυτη φράση πρέπει όλα όσα έχεις κάνει στη ζωή σου να είναι ποιοτικά.»

Στη συνέχεια υπήρξε ένταση με τον Δημήτρη ο οποίος εξηγούσε τους λόγους που μπορεί να συμφωνούσε με τον Μέμο Μπεγνή, όμως έριξε τις ευθύνες και στους τηλεθεατές.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.