Τον χωρισμό της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη σχολίασαν σήμερα το πρωί στο Πρω1νό. Η Φαίη Σκορδά έκανε το σχόλιο της, ενώ ο Άρης Καβατζίκης προχώρησε στην αποκάλυψη της πληροφορίας ότι το ζευγάρι έκανε προσπάθεια για να σώσει τον γάμο του.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος είπε:

«Είναι δυο άνθρωποι που είναι πολύ καλοί γονείς και οι δυο, και αυτό πρέπει να είναι ξεκάθαρο. Ξέρω ότι και οι δυο  περνάνε πάρα πολύ χρόνο με τα παιδιά τους και κάνουν πολλές δραστηριότητες μαζί τους.

Αυτό που μας απασχολεί όλους είναι αν αυτό το πράγμα έσκασε ξαφνικά, με σεβασμό στους δυο αυτούς ανθρώπους. Όπως πολλά ζευγάρια περνάνε ups and downs και επειδή και ο Θοδωρής σε περασμένες συζητήσεις και συνεντεύξεις το έχει πει δημόσια, σ’ έναν γάμο δεν είναι όλα ανέφελα.

Σε συνέντευξη που κάναμε πέρυσι το καλοκαίρι με τον Θοδωρή μου είχε πει ότι σαφώς και είχαν συμβουλευτεί ψυχολόγο και σύμβουλο γάμων με τη Σίσσυ Χρηστίδου. Γιατί μπορεί να τους βλέπαμε να είναι μαζί και χαμογελαστοί, δεν συμβαίνει όμως σε όλα τα ζευγάρια να είναι όλες οι στιγμές καλές.

Αυτό που συμβαίνει με αυτούς τους ανθρώπους είναι ότι το πάλεψαν πάρα μα πάρα πολύ…»

Δείτε το απόσπασμα: