Η Φαίη Σκορδά έκανε ένα απίστευτο ξέσπασμα σήμερα κατά τη διάρκεια του Πρω1νό στον αέρ ατης εκπομπής της. Η παρουσιάστρια μετά την προβολή της συνέντευξης της Ξένιας Καλογεροπούλου, σχολίασε όλα όσα ειπώθηκαν από τη σπουδαία ηθοποιό και παραγωγό.

Λίγο μετά όμως η Φαίη αποφάσισε να κάνει τη δική της ξεχωριστή παρέμβαση:

«Τώρα αν μου επιτρέπετε, δεν λέω για το θέατρο αλλά γενικά… ακόμα και σε βιβλία. Μπορεί να είναι κάτι τόσο ωραίο, που να έχει μέσα τόσα νοήματα και σε βοηθάει να βρεις τρόπο να εξηγήσεις πράγματα στα παιδιά. Που λες «Θεέ μου τι μυαλό το έγραψε;», με μία εικονογράφηση φοβερή… Σε τρεις σειρές τα έχει πει όλα.

Και καμία φορά διαβάζω πράγματα που μου στέλνουν για τα παιδιά. Αισθάνομαι κάποιος δεν υπάρχει να ελέγξει αυτά που γράφουν; Θέλω να αλλάξω εκείνη την ώρα τις εκφράσεις που χρησιμοποιούν… Θέλω να τους πάρω τηλέφωνο και να τους πω “Είστε αστείοι”! Αλλά δεν μπορώ γιατί μετά ντρέπομαι… Λόγω επαγγέλματος δεν μπορώ να πάρω σαν μαμά… καταλαβαίνετε τι εννοώ, θα πάει το Σκορδά από πίσω! Μία φορά πήρα είχε μία τραγική εικονογράφηση και τους είπα “Είστε τραγικοί! Μην πείτε ποια είμαι“. Είναι σαν να μην υπάρχει κάποιος που να μπορεί να ελέγξει».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.