Ο Νίκος Μουτσινάς δε σταματά να μας εκπλήσσει! Από την πρώτη ημέρα που ξεκίνησε η εκπομπή «Για την Παρέα» στο Open ο παρουσιαστής είδε τις μετοχές του να ανεβαίνουν. Η εκπομπή έγινε η καθημερινή συνήθεια των τηλεθεατών και όπως ισχυρίζονται πολλοί η ψυχοθεραπεία τους.

Εκπλήξεις, προκλήσεις, καλεσμένοι από κάθε κλάδο, σχολιασμός της εγχώριας και διεθνούς πραγματικότητας και αυτοσαρκασμός είναι τα στοιχεία που συνθέτουν το «Για την Παρέα». Κάθε μέρα οι τηλεθεατές αναμένουν ποιον θα προκαλέσει ο Νίκος, ποιος θα του κάνει έκπληξη την ώρα που παρουσιάζει τις στήλες του καθώς και ποιον θα βάλει ο ίδιος στο… στόχαστρο. Βασικό συστατικό του το χιούμορ και οι έξυπνες και γρήγορες ατάκες.

Ο Νίκος καθημερινά έχει στην παρέα του τη Ματίνα Νικολάου άκα Βάνια και τους Alcatrash!

Την Παρασκευή 10 Μαΐου όμως το σκηνικό θα… αλλάξει! Στην παρέα του Νίκου Μουτσινά θα βρεθεί η Αθηνά Οικονομάκου. Η ηθοποιός και επιχειρηματίας όμως δε θα έχει το ρόλο καλεσμένου αλλά συμπαρουσιάστριας.

Νίκος και Αθηνά θα παρουσιάσουν μαζί όλη την εκπομπή «Για την Παρέα». Να θυμίσουμε ότι αυτή ήταν η πρόκληση του παρουσιαστή όταν η ηθοποιός έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή. Και αύριο η Αθηνά θα την υλοποιήσει.

Οι δυο ηθοποιοί εκτός από συνάδελφοι είναι και φίλοι και σίγουρα η χημεία τους είναι δυνατή. Επίσης, θα είναι η πρώτη φορά που θα δούμε την Αθηνά Οικονομάκου σε ρόλο παρουσιάστριας παρά το ότι πολλάκις στο παρελθόν της έχει γίνει πρόταση για να αναλάβει κάποια εκπομπή ή κάποιο project.

Ανυπομονούμε να τους δούμε! Παρασκευή στις 15:00, στο Open! Γιατί; «Γιατί την Παρέα».