Μεγάλες αλλαγές γίνονται και στο Star, καθώς τα στούντιο των εκπομπών της Ζήνας Κουτσελίνη αλλά και του διδύμου Καραβάτου – Κατσούλη μεταφέρθηκαν από το Ίλιον στα Studio Pro στο Πικέρμι.

Μάλιστα, στον χώρο που στήνονται τα σκηνικά της εκπομπής Στη φωλιά των Κου Κου, έβγαινε τα τελευταία χρόνια το Happy Day. «Τόσο το Happy Day όσο και ο Κρατερός και η Κατερίνα θα βγαίνουν την ίδια ώρα από διπλανά στούντιο. Μάλιστα τα controls των δυο εκπομπών βρίσκονται στον ίδιο όροφο», αποκαλύπτει στο People πηγή του ρεπορτάζ.

Το σκηνικό των Κου Κου παραμένει το ίδιο με κάποιες προσθήκες, ενώ ο ίδιος άνθρωπος εξηγεί πως θα υπάρξουν κάποιες οπτικές εκπλήξεις που θα αιφνιδιάζουν ανά διαστήματα ευχάριστα τους τηλεθεατές. «Φέτος ο Κρατερός και η Κατερίνα σκοπεύουν ακόμα και να παντρέψουν ορισμένους τηλεθεατές», τονίζει η ίδια πηγή στο περιοδικό, χωρίς να αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες.

Η Βίκυ Καγιά επιστρέφει δυναμικά με το Shopping Star, αλλά και με το GNTM, του οποίου οι κριτές παραμένουν οι ίδιοι, ενώ ο ρόλος της art director Ζενεβιέβ Μαζαρί θα είναι ακόμα πιο διευρυμένος και ενεργός, καθώς θα εμφανίζεται περισσότερο μπροστά από τις κάμερες. Για έκτη συνεχόμενη σεζόν, ο Πέτρος Πολυχρονίδης θα συνεχίσει να παρουσιάζει τον Τροχό της Τύχης, με τη μόνη διαφορά πως φέτος θα βρίσκεται στο πλευρό του ένα νέο κορίτσι, η Βάλια Χατζηθεοδώρου.

Ο Πέτρος αναμένεται να παρουσιάσει και ένα νέο reality με celebrities, το οποίο είναι βασισμένο σε ξένο φορμάτ, το Globe Trotters.

Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει στο εξωτερικό, ενώ οι πρώτοι συμμετέχοντες είναι ο Χάρης Βαρθακούρης με τη σύζυγό του, ο Στέλιος Κρητικός με τους γιους του και ο Χρήστος Μπάρκας με τον Παντελή Βούρο, που συμμετείχαν στον προηγούμενο κύκλο του MasterChef.

Σε δύο μήνες ξεκινούν και τα γυρίσματα του MasterChef με τους Κουτσόπουλο, Κοντιζά και Ιωαννίδη να παραμένουν κανονικά στις θέσεις των κριτών, εφαρμόζοντας με αυτόν τον τρόπο για ακόμα μία φορά το τηλεοπτικό ρητό πως «Ομάδα που σκίζει, δεν της πειράζεις ούτε τρίχα από τα μαλλιά της».

Διαβάστε όλο το τηλεοπτικό παρασκήνιο και αποκλειστικές πληροφορίες για τις αλλαγές στα κανάλια φέτος, στο People που κυκλοφορεί με το ΕΘΝΟΣ αυτή την Κυριακή