Στα τηλεοπτικά πλατό και μετά από αρκετό καιρό απουσίας από την τηλεόραση επιστρέφει ο γνωστός φωτογράφος, Χάρης Χριστόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ήδη κλείσει θέση στο πάνελ της εκπομπής «Happy Day» και της Σταματίνας Τσιμτσιλή και ως μέλος του πάνελ αναμένεται, με την κριτική του ματιά, να αλλάξει την προσέγγιση της ομάδας στη θεματολογία της καθημερινότητας.

UPDATE: Πριν από λίγο προέκυψε και η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού, η οποία αναφέρει τα εξής:

«Το Happy Day επιστρέφει στον Alpha και το πρόσωπο – έκπληξη που θα καθίσει στο τραπέζι, δίπλα στη Σταματίνα Τσιμτσιλή, είναι ο Χάρης Χριστόπουλος. Η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει:

Happy Days για όλους από την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στις 8:00! Η Σταματίνα Τσιμτσιλή επιστρέφει για 7η σεζόν για να έχουμε καθημερινά μια φωτεινή, αισιόδοξη… «Happy Day στον Alpha»!

Μαζί της η πιο κεφάτη ομάδα και καταξιωμένοι δημοσιογράφοι φωτίζουν με όμορφα χρώματα την καθημερινότητά μας, ενώ εξειδικευμένοι συνεργάτες αναλαμβάνουν να μας ενημερώσουν και να μας ψυχαγωγήσουν.

Στην παρέα της καθημερινά θα μοιράζουν νέα, ατάκες και χαμόγελα, οι: Χάρης Χριστόπουλος, Τίνα Μεσσαροπούλου, Κώστας Φραγκολιάς, Βασίλης Γρηγορόπουλος, Μαρία Αντωνά, Χρήστος Βαρθαλίτης.

Τον παλμό της επικαιρότητας θα δίνει ο Δήμος Βερύκιος.

Την πιο «Happy» συνταγή της τηλεόρασης ολοκληρώνουν διακεκριμένοι επαγγελματίες απ’ όλους τους χώρους:

Μαθήματα μαγειρικής παραδίδει ο chef Ζαν Λουί Καψαλάς.

Σε γλυκές «αμαρτίες» θα μας παρασύρει ο pastry chef Δημήτρης Χρονόπουλος.

Τα μυστικά των σταρ του Χόλυγουντ μαρτυρά ο Γιώργος Σατσίδης.

Τα ζωδιακά σφηνάκια της ημέρας σερβίρει ο Γιώργος Ματσάγκος.

Φως σε θέματα ψυχολογίας ρίχνει η Άννα Κανδαράκη.

Θέματα Παιδιού και Οικογένειας αγγίζει η Ζωή Κρονάκη».