Τα πρώτα της βήματα στον χώρο της μόδας τα έκανε ως μοντέλο του πρακτορείου της Κρίστι Κρανά. Στο GNTM 2 μπήκε ως κορίτσι της Κρίστι Κρανά. Εδώ και λίγες ημέρες όμως η Άννα-Μαρία Ηλιάδου δεν ανήκει πια στο πρακτορείο.

Όπως αποκάλυψε η ίδια η εξ ημισείας νικήτρια του GNTM 2 στην κάμερα του Πρωινού, συζήτησε με την Κρίστι και συμφώνησαν να πάει σε άλλο πρακτορείο, αλλά η σχέση τους θα συνεχιστεί.

«Δεν είμαι στην κυρία Κρίστι, αν και την ευχαριστώ πάρα πολύ, γιατί είναι η πρώτη που πίστεψε σε εμένα. Πήγα και μιλήσαμε από κοντά, είπαμε κάποια πράγματα. Οι σχέσεις θα είναι ίδιες, θα μιλάμε, αυτό. Απλά δεν θα είμαι στο ίδιο πρακτορείο».

Λίγο αργότερα η Κρίστι Κρανά είχε τηλεφωνική παρέμβαση στο Πρωινό κι εκεί εξήγησε ότι ο λόγος της αποχώρησης αφορά σε όρο του συμβολαίου της με το Star που την δεσμεύει για τον επόμενο χρόνο να ανήκει σε ένα από τα δύο πρακτορεία που συνεργάζεται το διεθνές πρακτορείο Place που αναλαμβάνει τα κορίτσια των Next Top Model ανά τον κόσμο.

«Θα πρέπει να ξέρετε πως στο GNTM τους βάζουν να υπογράψουν ένα συμβόλαιο, το οποίο πρέπει να τηρήσουν για ένα χρόνο. Υπάρχει το πρακτορείο το Place που είναι στη Γερμανία και δυστυχώς συνεργάζεται μόνο με δύο πρακτορεία στην Ελλάδα. Και επιβάλλουν στο κορίτσι που θα βγει πρώτο να πάει στα δύο πρακτορεία.

Εγώ έχω κάνει πάρα πολύ δουλειά για να βγάλω αυτά τα μοντέλα ούτως ώστε να ξέρουν πώς να προφυλάσσονται. Και η Άννα Μαρία το ξέρει πάρα πολύ καλά αυτό. Δεν είναι τυχαίο που στους διαγωνισμούς τα κορίτσια είναι από την Κρίστι. Εγώ σέβομαι το GNTM και για έναν χρόνο θα δουλέψει με τα συγκεκριμένα πρακτορεία. Μετά από έναν χρόνο θα δούμε τι θα κάνει» .