Η Άννα-Μαρία Ηλιάδου δείχνει διαρκώς το star quality που έχει και εξέλιξε μέσα από το GNTM 2, με αποτέλεσμα να προκαλεί το ενδιάφερον ακόμα και με την παραμικρή λεπτομέρεια που αφορά τη ζωή της.

Το πρωί της Τρίτης μίλησε στον Γιώργο Κρικοριάν από τη Φωλιά των ΚουΚου και αποκάλυψε λεπτομέρειες από τα παιδικά της χρόνια, τα οποία δεν είναι και πολύ μακρινά, αν σκεφτούμε πως γεννήθηκε το 2000.

Στη συνέντευξη η Άννα-Μαρία Ηλιάδου ανέφερε πως όταν ήταν μικρή έκανε μπαλέτο, έπαιζε πιάνο και γενικώς της άρεσε η μουσική, ενώ ήταν και κάπως αγοροκόριτσο, αφού έκανε πολύ παρέα με τα αγόρια. Παράλληλα, της άρεσε ο αθλητισμός και πέρασε από μπάσκετ, τένις, ενώ στο σχολείο έπαιζε και τερματοφύλακας όταν έπαιζαν ποδόσφαιρο.

Αναμφίβολα μεγάλο κομμάτι στη διαμόρφωση της ως άνθρωπο και ίσως στα πράγματα που έκανε μικρή, έπαιξε η απώλεια του πατέρα της. «Ο μπαμπάς μου πέθανε στα 34 του σε τροχαίο. Ουσιαστικά δεν τον γνώρισα, ήμουν 20 μηνών» είπε το μοντέλο.

Τέλος, ανέφερε ότι έχει ρίζες από τη Ρωσία, αφού η γιαγιά της είναι από εκεί, ενώ θα ήθελε όταν τελειώσει με το μόντελινγκ να γίνει επιχειρηματίας, μιας και είναι καλή σε αυτό, καθώς κάνει και τις συναλλαγές του συντρόφου της στη δουλειά του.