Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό ότι είναι ζευγάρι, πριν από 4-5 χρόνια, η Αλίκη Κατσαβού άκουσε πολλές φορές σχόλια για τη διαφορά ηλικίας με τον Κώστα Βουτσά. Τα σχόλια πλήθυναν όταν έγινε γνωστή η εγκυμοσύνη της και γέννησε το παιδί της. Μετά από τόσα χρόνια όμως έχει μάθει να τα προσπερνάει και με τον τρόπο που διαχειρίστηκαν τη σχέση τους, κατάφεραν να μην προκαλούν τέτοια σχόλια στην ίδια συχνότητα.

Κατά την παρουσία τους όμως στο Μεσημέρι Με Τον Γιώργο Λιάγκα, η Αλίκη Κατσαβού και ο Κώστας Βουτσάς ρωτήθηκαν γι΄αυτή τη διαφορά ηλικίας. Κυρίως η Αλίκη, που είναι και πάνω από 40 χρόνια μικρότερη του ηθοποιού.

«Δεν είμαι κανένας φελλός. Καταλαβαίνω το ανορθόδοξο του πράγματος. Αλλά Βουτσάς είναι ένας. Δεν κοιτάω τα χρόνια του, κοιτάω την ποιότητα του ανθρώπου, την προσωπικότητά του τη σπουδαία, το πόσο καλά με κάνει και νιώθω. Που δε με έκαναν οι συνομήλικοί μου να νιώθω. Αυτά κοιτάζω και προσπερνώ το κομμάτι της ηλικίας που σίγουρα είναι ένα παράξενο πράγμα και ένα δύσκολο πράγμα, ενδεχομένως για το μέλλον. Αλλά είναι τόσο μεγάλη η χαρά που νιώθω να είμαι δίπλα του, που το προσπερνώ εύκολα».