Στις αρχές της τηλεοπτικής σεζόν, καθώς ο Αλέξανδρος Ρήγας ετοίμαζε την επιστροφή του Κόκκινου Δωματίου στον ΣΚΑΪ, ο Δημήτρης Αποστόλου είχε δώσει μια συνέντευξη κι είχε αφήσει να φανεί πως θα κινηθεί δικαστικά σε περίπτωση που πρόκειται για sequel της σειράς κι όχι κάτι διαφορετικό. Παράλληλα, το κάποτε αχώριστο δίδυμο είχε μηδαμινές επαφές τα τελευταία χρόνια, κάτι που επίσης ο Δημήτρης Αποστόλου είχε αναφέρει σε αρκετές συνεντεύξεις του.

Φαίνεται πως το συγγραφικό δίδυμο έχει έρθει ξανά σε επαφή, αφού σύμφωνα με τον Γιάννη Πουλόπουλο και όσα είπε στη Φωλιά των ΚουΚου, Ρήγας και Αποστόλου έβαλαν στην άκρη τις όποιες διαφορές τους, ξεκίνησαν να μιλάνε και μάλιστα ετοιμάζουν και συγγραφική επάνοδο.

Οι πληροφορίες της εκπομπής αναφέρουν πως οι δυο τους θα γράψουν ξανά το Τι Ψυχή Θα Παραδώσεις Μωρή, την πιο θρυλική τους σειρά που κατάφερε μέσα σε 7 επεισόδια να κάνει τηλεοπτικό πάταγο και να χτίσει έναν μύθο που βασίστηκε στο πρόωρο τέλος.

Αυτή τη φορά βέβαια δεν πρόκειται για σειρά, αλλά θα μεταφέρουν τη μυθολογία στο θέατρο και με διαφορετικό καστ, χωρίς να παραλλάξουν την ιστορία. Τώρα όμως θα έχουν την ευκαιρία να την πουν ολοκληρωμένα, αν και πιο συμπυκνωμένη.