Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό» ήταν σήμερα ο Αναστάσης Ροϊλός, ο ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο επιτυχημένο σήριαλ του Ant1 «Άγριες Μέλισσες». Ο «Νικηφόρος» μίλησε για τον ρόλο του, τη σχέση «Νικηφόρου»- «Ασημίνας», αλλά και για τις εξελίξεις στη σειρά που παρακολουθούν πολλοί.

Όπως αποκάλυψε, λοιπόν, στη Φαίη Σκορδά:  «Η Δρόσω επηρεάζεται από αυτό που βλέπει να συμβαίνει στη ζωή της αδερφής της. Το πώς θα το διαχειριστεί η ίδια και πού θα οδηγήσουν κάποια πράγματα που θα κάνει, είναι άλλο θέμα. Ο Νικηφόρος είναι ερωτευμένος με την Ασημίνα. Ένα εξαιρετικό σενάριο δεν θα μπορούσε να κάνει τέτοιες αλλαγές τόσο εύκολα. Δηλαδή, να έχεις ένα ερωτευμένο ζευγάρι και να γίνει μια τόσο μεγάλη ανατροπή τόσο εύκολα. Εμένα μου φαίνεται πάρα πολύ δύσκολο να υπάρξει σχέση μεταξύ του Νικηφόρου και της Δρόσως. Μου φαίνεται πάρα πολύ τραβηγμένο για να γίνει».

Παράλληλα, ο Αναστάσης Ροϊλος ανέφερε πως στα πρώτα επεισόδια φορούσε περουκίνι καθώς όταν ξεκίνησαν τα γυρίσματα, το μαλλί του ήταν πολύ κοντό, ενώ για τον ρόλο χρειαζόταν πλούσια κώμη. Το «πρόβλημα» λύθιηκε με το περουκίνι!

Μάλιστα, εξομολογείται: «Ήταν δύσκολα να δουλεύω με το περουκίνι. Φυσικά είχα στήριξη από τους ανθρώπους στα παρασκήνια. Χαίρομαι που δεν καταλάβατε κάτι. Είναι δύσκολο να δουλεύεις με κάτι ξένο πάνω σου. Ειδικά όταν βλέπεις την περιγραφή του ρόλου και λέει «γοητευτικός». Και πρέπει να γοητεύσει μια γυναίκα. Κοίταζα τον εαυτό μου και έλεγα «καμία γοητεία». Αλλά η αμέσως επόμενη σκέψη είναι πως πρέπει να το βρεις. Όταν γεννιέται ένα πρόβλημα, πρέπει να βρεις τρόπο να το ξεπεράσεις».

Όσο για τον ρόλο που ερμηνεύει, ο Ροϊλός δήλωσε: «Τον αγάπησα από την πρώτη στιγμή τον Νικηφόρο, σε βαθμό που είπα ότι αν δεν με πάρουν για τον Νικηφόρο να μη με πάρουν για κάτι άλλο».