Καταιγιστικές εξελίξεις σ’ ένα ακόμα επεισόδιο από τις «Άγριες Μέλισσες». Απόψε στον Ant1 στις 22.45. η σχέση της Μυρσίνης με τον Κυπραίο μπαίνει πια σε θολά νερά, καθώς ο τυχοδιώκτης που έχει βρει καταφύγιο στο Διαφάνι φέρεται αποφασισμένος να τελειώσει τον παράνομο δεσμό του με τη γυναίκα του Δούκα Σεβαστού.

Τι συνέπειες, όμως, θα έχει αυτή η βίαιη διακοπή στη σχέση τους;

Ο Μιλτιάδης καταφέρνει, τελευταία στιγμή, να σώσει τη Βιολέτα απ’ την απόπειρα αυτοκτονίας που κάνει, γεγονός που θα τους φέρει πιο κοντά. Παράλληλα, ο Δούκας προσπαθεί να βρει λύσεις για να πουλήσει η Ελένη τα χωράφια της και να μη ναυαγήσουν τα σχέδια για τη βιομηχανική ζώνη.

Στο ίδιο μοτίβο, ο Κυπραίος το παίζει σε διπλό ταμπλό απ’ τη μια βοηθώντας την Ελένη να κρατήσει το βιός της κι απ’ την άλλη βάζοντάς της ο ίδιος τρικλοποδιές. Η Πηνελόπη αρχίζει να γοητεύεται απ’ την προσωπικότητα του Κλεομένη, φουντώνοντας τη ζήλεια του Μελέτη.

Την ίδια ώρα, η Ανέτ καταφέρνει να αποκτήσει ένα στοιχείο για να αποδείξει την απάτη του Δούκα με τη διαθήκη του πατέρα τους. Ο Λάμπρος μην αντέχοντας την απαξιωτική συμπεριφορά της Ελένης απέναντι του, αποφασίζει να της αποκαλύψει τον λόγο που δεν διέλυσε τον γάμο του. Θα βρει, όμως, το κουράγιο ν’ αποκαλύψει ένα τέτοιο ένοχο μυστικό;