Μπορεί ο Λεωνίδας Κακούρης να καλείται να υποδυθεί τον Δούκα Σεβαστό και να μπει στην ψυχολογία ενός αδίστακτου και ανελέητου ανθρώπου, όμως αυτό δεν σημαίνει πως κι ο ίδιος δεν θέλει να έχουν οι Άγριες Μέλισσες happy end. Ως προς τον Δούκα τουλάχιστον, θέλει να βρει ανταπόδοση για όσα έχει κάνει στις αδερφές Σταμίρη και ιδίως στην Ελένη.

Μιλώντας στην τελευταία εκπομπή του 2019 στο Μεσημέρι Yes στο Open, ο Λεωνίδας Κακούρης εξέφρασε την επιθυμία-εκτίμηση πως ο Δούκας θα βρει μπροστά του όσα έχει κάνει και αποκάλυψε πως θα του συμβούν πολλά και άσχημα. Το ενδιαφέρον φυσικά έγκειται στο αν θα υπάρξει μετάνοια ή αν θα υπάρξει επιθυμία για εκδίκηση από τον κακό των Άγριων Μελισσών.

«Αναρωτιέμαι και γω αν ο Δούκας θα μετανοήσει ποτέ. Θα ήθελα να έρθει αντιμέτωπος με όλα αυτά που έχει κάνει. Βλέπω ότι θα του συμβούν πάρα πολύ άσχημα πράγματα και είμαι και γω πολύ περίεργος να δω πως θα αντιδράσει τελικά. Η αλήθεια είναι καταδικασμένη να βγαίνει στο φως. Όχι πάντα στην ώρα της αλλά, έστω και αργά, πιστεύω ότι βγαίνει στο φως. Κάποια στιγμή θα αποκαλυφθούν όλα αυτά που έχει κάνει ο Δούκας».