Ο ρόλος του «Μελέτη» έχει κάνει τον Γιώργο Γεροντιδάκη να μη γυρίζει πια, όταν τον φωνάζουν με το όνομά του.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός ενσαρκώνει έναν από τους πλέον «κακούς» στις «Άγριες Μέλισσες» κάτι που του δίνει το πλεονέκτημα να ψυχογραφεί σωστά όχι μόνο τον χαρακτήρα που ενσαρκώνει, αλλά και εκείνους που βρίσκονται σε άμεση διάδραση μαζί του στη σειρά.

Έτσι, όταν ρωτήθηκε για το ποιο μπορεί να είναι οι εξελίξεις και ένα πιθανό τέλος στο ερωτικό τρίγωνο που έχει στηθεί μεταξύ του «Μελέτη», της «Πηνελόπης» και του «Κλεομένη Ψαθά», εκείνος αποκάλυψε ότι ο «κακός» επιστάτης των Σεβαστών θα περάσει δύσκολες μέρες εξαιτίας του έρωτά του για τη μικρή και κακομαθημένη κόρη της οικογένειας.

«Ο έρωτάς μου για την “Πηνελόπη” είναι ο πιο καθαρός, τα συναισθήματα είναι καθαρά. Βέβαια, έχει μπει και ο Θανάσης Κουρλαμπάς, ο “Κλεομένης”, ένας ρόλος που εμένα δεν με ευχαριστεί. Θα υπάρξουν πάρα πολλές εξελίξεις στο συγκεκριμένο τρίγωνο. Θα προσπαθήσει πάρα πολύ να μου πάρει την Πηνελόπη. Θα υπάρξει μια εξέλιξη που θα ανατρέψει τα πάντα και περιμένω κι εγώ πώς και πώς να δω πώς θα μπορούν να συνυπάρχουν αυτοί οι δύο από εδώ και πέρα», αποκάλυψε ο ηθοποιός στην εκπομπή του OPEN και της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε».