Μπορεί στα τελευταία επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» η υπόθεση του Γιάννου να θεωρείται λήξασα: ο Δούκας μοιάζει να έχει πειστεί ότι εκείνος ήταν που σκότωσε τον Σέργιο και μάλιστα κατάφερε να κλείσει το στόμα του ιατροδικαστή, δωροδοκώντας τον, με το που κατέφθασε στο Διαφάνι για να ερευνήσει την υπόθεση.

Όμως, σύμφωνα με αποκαλυπτικό δημοσίευμα του τηλεοπτικού περιοδικού MyTv τώρα παίρνουν μπρος οι έρευνες για τον θάνατο του νεαρού που χρεώθηκε τη δολοφονία του μεγαλύτερου γιου του Δούκα, καθώς νέος ιατροδικαστής καταφθάνει στο χωριό και είναι αποφασισμένος να ερευνήσει την υπόθεση μέχρι το τέλος.

Μελίνα Τσαμπάνη: Η γυναίκα πίσω από την επιτυχία της σειράς «Άγριες Μέλισσες» μέσα από τα δικά της λόγια

Αυτή τη φορά, ο Δούκας δεν μπορεί να εμποδίσει την εκταφή του Γιάννου και κυρίως δεν μπορεί να ρίξει στάχτη στα μάτια του Μιλτιάδη που ποτέ δεν πίστεψε στην ενοχή του γιου του.

Η άφιξη του ιατροδικαστή στο χωριό, ωστόσο, δεν αναστατώνει μόνο τον Μιλτιάδη και κυρίως τον Δούκα, αλλά και τις πλέον εμπλεκόμενες στην υπόθεση, που δεν είναι άλλες από τις αδελφές Σταμίρη, καθώς από το σπίτι τους και από τα δικά τους χέρια γράφτηκε η αρχή του τέλους αυτής της υπόθεσης…

Ιωάννης Αθανασόπουλος: Κι όμως, ο «Γιάννος» από τις «Άγριες Μέλισσες» ήταν έτοιμος να παρατήσει την υποκριτική