Εδώ και καιρό η Μυρσίνη Σεβαστού (που υποδύεται έξοχα η Κατερίνα Διδασκάλου) τραβάει το σκοινί από κάθε άποψη και μάλλον ήρθε η στιγμή που αυτό θα σπάσει.

Σύμφωνα με τα spoilers, αυτό που ετοιμάζεται να σκάσει στο κεφάλι της μητέρας της οικογένειας Σεβαστού θα είναι πάνω απ’ όσα μπορεί να αντέξει και όσοι θυμούνται την τεταμένη σκηνή -αρκετά επεισόδια πίσω- με τον Μιλτιάδη, ίσως παίρνουν μια μικρή γεύση απ’ αυτά που έχουν να περιμένουν στη συνέχεια. 

Άγριες Μέλισσες: Η σκηνή σεξ που έβαλε φωτιά στο Twitter

Τότε, ο αδελφός του άντρα της, σε ένα σπάνιο ξέσπασμά του, την είχε προειδοποιήσει να μην τον απειλεί γιατί έτσι και αποκάλυπτε τα όσα γνώριζε για το παρελθόν της, δεν θα είχε πού να κρυφτεί στο Διαφάνι.

Φαίνεται, όμως, ότι αυτή η τραγική στιγμή έφτασε, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso» πολύ σύντομα θα αποκαλυφθεί ότι ο Νικηφόρος δεν είναι γιος του Δούκα Σεβαστού, αλλά της Μυρσίνης με έναν εραστή από το σκοτεινό παρελθόν της.

Όταν τα νέα θα φτάσουν στα αυτιά του Δούκα, η οικογένεια θα συγκλονιστεί από τη βίαιη, αλλά δικαιολογημένη αντίδραση του που θα είναι να πετάξει τη Μυρσίνη από το σπίτι.

Την ίδια στιγμή, ούτε ο Νικηφόρος θα μπορέσει να διαχειριστεί την συγκλονιστική αποκάλυψη, επιλέγοντας να διακόψει κάθε επαφή με τη μητέρα του…