Άγριες Μέλισσες όπως λέμε Game of Thrones. Ο κόσμος έχει…πωρωθεί με τη σειρά, τα νούμερα τηλεθέασης πάνε κορυφή σε κορυφή (35,8% και 37% σε δυναμικό και γενικό σύνολο στο επεισόδιο της Τετάρτης) και πολύ λογικά εμφανίζονται spoilers για τη συνέχεια. Ευτυχώς δεν είναι ακριβή, αλλά με μια αοριστία, ώστε να μην χαθεί η γλύκα της αυθόρμητης αντίδρασης. Άλλωστε, οι ηθοποιοί δε μπορούν να πουν τίποτα, θυμίζοντας κάτι από Marvel.

Η Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη πάντως μπόρεσε να αφήσει τη «βόμβα» της σε συνέντευξη που έδωσε στο MyTV. Εκεί η ηθοποιός αναφέρθηκε στην εξέλιξη της Θεοδοσίας, του ρόλου της στη σειρά, και έκανε λόγο για μια πολύ δύσκολη σκηνή που θα έρθει στα προσεχή επεισόδια, Ακραία, την χαρακτήρισε. Λέτε να δούμε κάτι αντίστοιχο με αυτό που έπαθε η Βιολέτα;

Θεοφανία Παπαθωμά: Ήταν δική της πρόταση να γίνει τόσο σκληρή η σκηνή στις Άγριες Μέλισσες

«Είναι ήρεμη, αλλά κάνει κάποια ξεσπάσματα. Έχει αξιοπρέπεια και δεν μπορεί να τα ανεχτεί όλα. Απλά νομίζω πώς όταν είσαι πολύ ερωτευμένος και δοσμένος σε έναν άνθρωπο, επιλέγεις να μη βλέπεις κάποια πράγματα, που για τους άλλους είναι προφανή. Και η Θεοδοσία λειτουργεί έτσι. Ωστόσο, νομίζω πως όλοι οι ρόλοι έχουν μια τέτοια μεταμόρφωση και η Θεοδοσία είναι ένας τέτοιος ρόλος.

Μια σκηνή που θα παρακολουθήσετε σε περίπου ένα μήνα, όταν θα συμβεί κάτι ακραίο στη Θεοδοσία, αυτή ήταν και η πιο δύσκολη, συναισθηματικά, σκηνή για εμένα».