Η Κατερίνα Διδασκάλου είναι από τα λίγα πρόσωπα της σειράς Άγριες Μέλισσες που το όνομα του ρόλου της δεν κατάφερε να την επισκιάσει. Δεν είναι γνωστή ως Μυρσίνη, όπως συνέβη με τη Μαρία Κίτσου και την Έλλη Τρίγγου για παράδειγμα. Έχει ξανασυστηθεί πολλάκις στο κοινό στο παρελθόν κι αυτός είναι ο λόγος που ο κόσμος την ξέρει με το ονοματεπώνυμό της.

Μιλώντας στη Φωλιά των ΚουΚου, η Κατερίνα Διδασκάλου αναφέρθηκε κατά κύριο λόγο στις Άγριες Μέλισσες, στο πώς την αντιμετωπίζει ο κόσμος, απαντά για την δίψα του κοινού για περισσότερο σεξ και θάνατο στη σειρά, ενώ αποκαλύπτει και πώς είναι στα διαλείμματα των γυρισμάτων με τη Μαρία Κίτσου και την Τρίγγου, με τις οποίες μοιράζεται συνήθως έντονα αρνητικές σκηνές.

«Δεν θα μπορούσα να ζητήσω κάτι άλλο για τηλεοπτικό ρόλο. Πραγματικά μου τα έδωσε όλα η Μελίνα. Το να επιστρέφω στην τηλεόραση με μια τέτοια δουλειά,, μόνο ευγνωμοσύνη μπορώ να έχω. Περνάω υπέροχα και με την Έλλη Τρίγγου, που έχουμε πολύ σκληρές σκηνές. Με την Μαρία Κίτσου κάνουμε τρελές πλάκες. Τελειώνουμε αυτές τις πολύ σκληρές σκηνές, τις… bitches σκηνές και μετά κάνουμε πολλά γέλια».