Ήδη από το χθεσινό επεισόδιο της σειράς «Άγριες Μέλισσες» έχει γίνει σαφές ότι η Δρόσω, η μικρότερη των αδελφών Σταμίρη, στην προσπάθειά της να ξεπεράσει όσα νιώθει για τον Νικηφόρο, έχει ριχτεί με πάθος στην αναζήτηση γαμπρού, κάτι που δεν διαφεύγει από την προσοχή της Ελένης.

Όμως, φαίνεται ότι η μικρή Σταμίρη παίζει με τη φωτιά, καθώς οι συναντήσεις με τον Κωνσταντή δεν είναι ποτέ ακίνδυνες, ενώ όπως έγινε γνωστό στο παιχνίδι μπαίνει και ένας νέος άντρας που θα καταφθάσει στο Διαφάνι με την ιδιότητα του τραγουδιστή.

Πρόκειται για τον θεατρίνο Παύλο, τον οποίο θα υποδυθεί ο Ίαν Στρατής και στο χωριό απ’ ό,τι φαίνεται θα βρεθεί για να σαγηνεύσει τη Δρόσω.

«Θα κάνω έναν τραγουδιστή που έρχεται με ένα μπουλούκι στο χωριό. Ερωτεύεται τη Δρόσω και η Δρόσω αυτόν. Είμαι κανονικός θεατρίνος, προς το τραγουδιστής», αποκάλυψε και μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» ο Ίαν Στρατής.

Όσο για τη Δανάη Μιχαλάκη που υποδύεται τη Δρόσω αποκάλυψε ότι αυτή την εξέλιξη θα τη δούμε σε περίπου 2 με τρεις εβδομάδες, καθώς τα γυρίσματα με την «εισβολή» του θεατρίνου στην καρδιά της Δρόσως μόλις ξεκίνησαν.