Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος είναι ο ηθοποιός που ερμηνεύει τον «Λάμπρο» στην επιτυχημένη σειρά «Άγριες Μέλισσες» του Ant1. Βεβαίως, η εξέλιξη της σχέση του με την «Ελένη» είναι μια υπόθεση που ενδιαφέρει πολύ το τηλεοπτικό κοινό, όπως και η αποκάλυψη της αιτίας που τη χώρισε στο παρελθόν.

Ο πρωταγωνιστής παραχώρησε συνέντευξη στο 7 μέρες tv και αποκάλυψε τα εξής:

Γιατί χώρισε ο Λάμπρος από την Ελένη;

«Σύντομα θα το μάθετε. Αυτό που μπορώ -να σας πω είναι πως, όταν ο Λάμπρος ήταν φοιτητής, ο συγκεκριμένος λόγος ήταν πολύ σημαντικός. Δέκα χρόνια μετά, αυτός ο λόγος δεν έχει την ίδια βαρύτητα για εκείνον. Όταν ο Λάμπρος πάτησε τον όρκο του στην Ελένη, το έκανε γιατί πίστευε ότι με αυτό τον τρόπο θα προστάτευε εκείνη, τη ζωή της και την οικογένεια της. Περνώντας τα χρόνια, συνειδητοποίησε ότι μάλλον δεν ήταν τόσο θαρραλέος να παλέψει. Έρχεται αντιμέτωπος με μια λάθος επιλογή του και με το φόβο του να πάει κόντρα στους γονείς και στην κοινωνία και να υπερασπιστεί την αγάπη του, με όποιο τίμημα. Είναι ένας άνθρωπος που μεγάλωσε σε κουτάκια και αυτό πληρώνει τώρα. Υποφέρει που είναι παντρεμένος και βρίσκεται στο ίδιο χωριό με την Ελένη».

Υπάρχουν στιγμές που οι δύο τους δεν μπορούν να κρατήσουν τα όρια.

«Ναι, όντως υπάρχουν αυτές οι στιγμές. Υπάρχει πολύ μεγάλη αντίσταση και από τις δύο πλευρές. Ωστόσο, αυτοί οι δύο άνθρωποι είναι σαν δύο μαγνήτες-που έλκονται. Ο Λάμπρος θα κάνει μια διαδρομή μέσα από την οποία θα αποκτήσει την ταυτότητα του, συνειδητοποιώντας τα λάθη του παρελθόντος. Σε αυτό θα τον βοηθήσουν οι καταστάσεις που έχει βιώσει, ο θάνατος του αδελφού του, η στάση της κοινωνίας απέναντι στις καταστάσεις γενικώς, ο ερχομός της θείας του που πάντα ήταν η πνευματική του μητέρα. Αναφέρομαι στο ρόλο που υποδύεται η Κάτια Δανδουλάκη.»

Οι εξελίξεις τον φέρνουν πιο κοντά της;

«Θα τον ωθήσουν να κάνει αυτό που δεν έκανε τότε, να τη διεκδικήσει. Τώρα, εάν αυτό θα έχει αποτέλεσμα, δεν μπορώ να το μοιραστώ ακόμα. Θα καταστρέψει τον κόσμο που τον μάθανε να ζει. Είναι ένας άνθρωπος της λογικής, αναγνωρίζει και επιδιώκει τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στο σχολείο ή στην κοινωνία, στην καρδιά του όμως έχει μάθει να καταπιέζεται. Μέσα όμως από αυτή τη διαδρομή θα καταφέρει να φέρει το επιθυμητό μπροστά»