Η επιτυχία που έχει προσφέρει στην ελληνική μυθοπλασία η σειρά Άγριες Μέλισσες συνεχίζει να γιγαντώνεται και σε βαθμό που ίσως να μην περίμεναν ούτε η σεναριογράφος Μελίνα Τσαμπάνη με τον σκηνοθέτη Λευτέρη Χαρίτο. Μετά τα τεράστια νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει η προβολή κάθε επεισοδίου, αλλά και τα υψηλά νούμερα επισκεψιμότητας στα θέματα που ανεβαίνουν σε ιστοσελίδες, οι Άγριες Μέλισσες ετοιμάζονται να κατακτήσουν την Ευρώπη και τον κόσμο.

Από την προβολή 5 επεισοδίων της σειράς στο τηλεοπτικό παζάρι που συμβαίνει στις Κάννες κάθε χρόνο τέτοια εποχή, ο ΑΝΤ1 δέχεται συνεχώς προτάσεις από ξένα δίκτυα και εταιρείες παραγωγής για να πουλήσει στην εκάστοτε χώρα τα δικαιώματα προβολής.

Μελίνα Τσαμπάνη: Η γυναίκα πίσω από την επιτυχία της σειράς «Άγριες Μέλισσες» μέσα από τα δικά της λόγια

Από τις πληροφορίες της RealNews προκύπτει πως το ενδιαφέρον δεν αφορά μόνο σε προβολή της σειράς με μεταγλώττιση, όπως είθισται. Αρκετές από τις 15 προτάσεις που έχουν φτάσει στον ΑΝΤ1 αφορούν σε μεταφορά της σειράς με ντόπιους ηθοποιούς σε κάθε χώρα, άρα μιλάμε για format adaptation, όπως είναι ο τηλεοπτικός όρος.

Όπως φαίνεται, ο ΑΝΤ1 ξαναζεί εποχές «Μπρούσκο», αλλά σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό.