Μια γνωστή ηθοποιός πρόκειται να συμμετάσχει στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά Άγριες Μέλισσες, σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στο «Πρω1νό» του ΑΝΤ1.

Συγκεκριμένα, ο Άρης Καβατζίκης αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής πως σε περίπου δύο με τρεις εβδομάδες θα δούμε στη σειρά την Ευαγγελία Μουμούρη να υποδύεται μια μάντισσα που θα αναστατώσει το χωριό «Διαφάνι».

«Έχουμε spoiler, θα ακουστεί πρώτη φορά και θα υλοποιηθεί φυσικά. Μία πολύ αγαπητή ηθοποιός θα εισβάλει μετά από δύο-τρεις εβδομάδες και αναφέρομαι στην Ευαγγελία Μουμούρη. Η Ευαγγελία θα υποδυθεί μια Πολίτισσα ονόματι Σμαρώ, η οποία λέει ότι πουλάει μέλι. Η Σμαρώ λέει πολύ καλά φλιτζάνι, χέρι και λέει γενικώς πολύ καλά τα πάντα, είναι μάντισσα. Και τα “θύματά της” θα είναι πολλά στο Διαφάνι, καθώς πολλοί θα θελήσουν να μάθουν τα μελλούμενα από τη Σμαρώ. Θύματά της θα είναι οι αδερφές Σταμίρη, καθώς πράγματα που θα ξεστομίσει η Σμαρώ στους διαφόρους που θα την καλέσουν για χειρομαντεία, σε αυτά τα πράγματα θα εμπλέκονται οι αδερφές Σταμίρη και τα πράγματα θα τα περιπλέξει ακόμα περισσότερο η μάντισσα Σμαρώ», αποκάλυψε μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος.

Φωτογραφία: Γιώργος ΓιαννίμπαςΦωτογραφία: Γιώργος Γιαννίμπας