Ραγίζουν οριστικά οι σχέσεις των δύο αδελφών, της Δρόσως και της Ασημίνας, όταν έρχεται στο φως η προδοσία της μικρότερης. Πώς, όμως, θα συμβεί αυτό;

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτονται μέσα από δημοσίευμα του περιοδικού MyTv, όταν ο Νικηφόρος αποφασίζει να μη φύγουν τελικά με την Ασημίνα για Παρίσι, αποφασίζει, ομως, και να αποκαλύψει την αλήθεια στη γυναίκα του και να της πει οτι το παιδί που περιμένει η αδελφή της, είναι δικό του.

Η αποκάλυψη θα κάνει την Ασημίνα να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της και να εγκαταλείψει άμεσα το σπίτι των Σεβαστών. Καταφύγιο, όμως, δεν θα βρει ουτε στο πατρικό της: η Ουρανία θα είναι εκείνη που θα προσφέρει στέγη στη γυναίκα που μόλις έχει μάθει ότι οι άνθρωποι που αγάπησε περισσότερο στη ζωή της την πρόδωσαν με τον χειρότερο τρόπο.

Συν τοις άλλοις, η ψυχική αναστάτωση της κοπέλας είναι ακόμη μεγαλύτερη από τη στιγμη που γνωρίζει ότι εκείνη δεν μπορεί να αποκτήσει δικό της παιδί.

Όταν ο Νικηφόρος θα αναγκαστεί να πει στην Ελένη και τη Δρόσω ότι αποκάλυψε την απόλυτη αλήθεια στην Ασημίνα, τότε ίσως χυθεί και πάλι αίμα…