Στο χθεσινό επεισόδιο της δημοφιλούς σειράς «Άγριες Μέλισσες», ο Μελέτης έφυγε από το γραφείο του Δούκα με μία εντολή εξόντωσης του Θωμά Κυπραίου.

Και ολοι ξέρουν ότι αυτή η αναμέτρηση ανάμεσα στον Σεβαστό και στον τυχοδιώκτη ξένο θα τελειώσει αιματηρά, όμως, ο Γιάννης Στάνκογλου, ο σπουδαίος Έλληνας ηθοποιός που υποδύεται τον Θωμά Κυπραίο φρόντισε να δώσει μια γεύση απ’ αυτό που περιμένει τον… χαρακτήρα του.

Μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Instagram o ηθοποιός με μία φωτογραφία αποκάλυψε ότι μάλλον θα πέσει πολύ ξύλο και τα ειδικά εφέ

Τι να περιμένουμε, όμως από το αποψινό -και τελευταίο γι’ αυτή την εβδομάδα- επεισόδιο;

Οι γυναίκες που επιτέθηκαν και πρόσβαλαν την Ελένη, πηγαίνουν στον Προύσαλη και απαιτούν να τη συλλάβει, επειδή τους πυροβόλησε, όμως η Δέσπω αποδεικνύει πως δεν είναι τόσο αθώες όσο ισχυρίζονται. Ο Κλεομένης έχει μια δυσάρεστη έκπληξη λίγο πριν τους αρραβώνες του με την Πηνελόπη, όμως η εφευρετικότητα του, θα τον γλυτώσει τελευταία στιγμή, από τον εξευτελισμό.

Η Ελένη πέφτει πάνω στη Θεοδοσία, που της μιλάει άσχημα και την προειδοποιεί να μείνει μακριά από τον Λάμπρο. Ο Νέστορας δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη από τον εγγονό του, που του φέρνει άσχημα νέα, ενώ η Ανέτ κι ο Μιλτιάδης πηγαίνουν ξανά στον συμβολαιογράφο, αποφασισμένοι να μάθουν την αλήθεια για την πλαστή διαθήκη του Δούκα. Ο Μελέτης, μετά την εντολή του Δούκα, στήνει παγίδα θανάτου στον Κυπραίο.